Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Αριστοκλής


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ" ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ Θεωρούμε ότι οι παραβιάσεις της εργατικής νομοθεσίας από ορισμένες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, είναι η άλλη όψη του αυταρχισμού που έχουν επιδείξει στον τομέα της παράνομης εγκατάστασης κεραιών... 
15/07/2008 -  περισσότερα
7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΟΒΑ - ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ Η ΓΕΝΟΒΑ ΤΟΥ 2009 7 χρόνια από την Γένοβα - Η διαδήλωση που άλλαξε τον κόσμο... 
14/07/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΟΧΘΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ H Aριστερή Όχθη κατέθεσε δυο προτάσεις προς το Δήμο Νέας Ιωνίας για το κτηματολόγιο. 
13/07/2008 -  περισσότερα
ΤΣΙΜΠΟΥΣΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο πια καλοκαιρινό τσιμπούσι του "ενωτικού συνδυασμού - Financial Crimes",που δραστηριοποιείται στον χώρο της ΕΣΗΕΑ. 
12/07/2008 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ. ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ Στην σημερινή εποχή της μεγάλης κρίσης σε όλους τους τομείς της πολιτικής και κοινωνικής ζωής στον τόπο μας, είναι δύσκολο να κινητοποιήσεις δυνάμεις για να αντισταθούν στην ισοπέδωση και την απαξίωση των πάντων... 
11/07/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ" Η κοινή στρατιωτική άσκηση Ελλάδας-Ισραήλ ανάγκασε τους πάντες να παραδεχθούν ότι ο πόλεμος στο Ιράν δεν είναι ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αλλά ένα πραγματικό σχέδιο που βρίσκεται στα σκαριά τόσο από πλευράς Ισραήλ όσο και από πλευράς ΗΠΑ. 
11/07/2008 -  περισσότερα
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΟ 10ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ Tο Χορευτικό Εργαστήρι του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ν. Ιωνίας, μετέβη στο Μαρτίνο Φθιώτιδας όπου έλαβε μέρος στο 10ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών που διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Γυναικών Μαρτίνου «Η ΜΕΛΙΣΣΑ». 
10/07/2008 -  περισσότερα
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΟΝ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ 7Η ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΓΓΟ Οι Οικολόγοι Πράσινοι θεωρούν απαράδεκτο γεγονός ότι για 7η φορά κάθονται στο εδώλιο του κατηγορούμενου οι αυτοδιοικητικοί Μ. Τρεμόπουλος, Τ. Τζίμος, Σ. Χαραλαμπίδης για συκοφαντική δυσφήμηση, επειδή κατήγγειλαν τον Κ. Στέγγο για αυθαιρεσίες στο Πόρτο Καράς και εξαγορά συνειδήσεων. 
10/07/2008 -  περισσότερα
ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΥ Ένα χρόνο δημιουργικής ζωής και προσφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης μας, συμπλήρωσε το Εργαστήρι Παραδοσιακού Τραγουδιού του Ιερού Ναού της Αγίας Αναστασίας Περισσού. 
10/07/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ Οι Οικολόγοι Πράσινοι παρακολουθούμε με ανησυχία την πολιτική που ασκεί η Κυβέρνηση για τα δασικά οικοσυστήματα και με λύπη διαπιστώνουμε ότι δεν έχουν συντελεστεί ακόμη οι απλές εκείνες αλλαγές που θα θωρακίσουν το δασικό πλούτο της χώρας μας...  
09/07/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!