IoniaNet  

Ψηφοφορία
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ EL DORADO ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ


Αποτελέσματα

Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Ίωνας


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος υπέγραψε εγκύκλιο για την παροχή εκπτώσεων στις τιμές των εισιτηρίων σε δικαστικούς αντιπροσώπους, εφόρους καθώς και εκλογείς που θα μετακινηθούν με τα μέσα μαζικής μεταφοράς για την άσκηση των καθηκόντων τους και του εκλογικού τους δικαιώματος, κατά τις προσεχείς δημοτικές, κοινοτικές εκλογές και νομαρχιακές εκλογές.  
04/10/2006 -  περισσότερα
"ΞΗΛΩΝΕΙ" ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΕΝΤΟΝΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΝΟΜΑΡΧΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΧΑ Επιστολή και παράσταση διαμαρτυρίας στον Δήμαρχο Πειραιά Χρ. Αγραπίδη με αφορμή το "ξήλωμα" αφισών για την κεντρική προεκλογική εκδήλωση της Υπερνομαρχίας Πολιτών στο Πασαλιμάνι που περιλαμβάνει συναυλία με τον Μιχ. Χατζηγιάννη πραγματοποίησε σήμερα ο υποψήφιος Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας. 
04/10/2006 -  περισσότερα
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΥΡΙΚΟΥ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ  Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στα διυλιστήρια Ασπροπύργου, ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς Γιώργος Μαυρίκος, αναφερόμενος στο προσχέδιο του κρατικού προϋπολογισμού επισήμανε ότι αποτελεί ακόμη έναν προϋπολογισμό αντιλαϊκό. 
04/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΡΑΣΗΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΜΕ Γ. ΣΟΥΦΛΙΑ  Τα μεγάλα ζητήματα του Λεκανοπεδίου, όπως το κυκλοφοριακό, οι ελεύθεροι χώροι, το ρυθμιστικό σχέδιο, η ατμοσφαιρική ρύπανση κλπ, συζήτησαν ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς με τους υποψηφίους του συνδυασμού... 
04/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΕΘΕΛ Ένα από τα μεγαλύτερα αμαξοστάσια των λεωφορείων της ΕΘΕΛ, στον Ρέντη, επισκέφθηκαν η Υπερνομάρχης Αθήνας-Πειραιά Φώφη Γεννηματά και οι Νομάρχες Αθήνας Γιάννης Σγουρός και Πειραιά Γιάννης Μίχας όπου συζήτησαν τα προβλήματα των εργαζομένων και του οργανισμού. 
04/10/2006 -  περισσότερα
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου στις 7.30 μ.μ. πραγματοποιείται η κεντρική εκδήλωση των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ 
04/10/2006 -  περισσότερα
ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ Η παράταξη "ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ" εξέδωσε ανακοίνωση για την απεργία των δασκάλων. 
03/10/2006 -  περισσότερα
ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ - ΕΠΙΣΚΕΨΗ Γ. ΠΑΝΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΛ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΥΜΗΤΤΟΥ Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2006, περιοδεία του Υπερνομάρχη Αθήνας-Πειραιά Γιάννη Πανούση, στο χώρο των εγκαταστάσεων των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (ΠΥΡΚΑΛ) στον Υμηττό, καθώς και στο Δημαρχείο Υμηττού. 
03/10/2006 -  περισσότερα
ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ - ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Ο συνδυασμός "Υπερνομαρχία Πολιτών" εγκαινιάζει το Εκλογικό του Κέντρο στον Πειραιά. 
03/10/2006 -  περισσότερα
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - Ο Γ. ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΩΝ Την έμπρακτη αλληλεγγύη της παράταξής του προς τον αγώνα των δασκάλων και των καθηγητών, εξέφρασε ο υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών-Πειραιώς με τη Νομαρχιακή Αγωνιστική Συνεργασία, Γιώργος Μαυρίκος 
03/10/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!