IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥΣ Ολοκληρώθηκε το τακτικό συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με κεντρικό σύνθημα «αλλάζουμε τη ζωή μας, αλλάζουμε την πολιτική». 
02/04/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟΥ ΟΤΕ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία επισημαίνει την ανοικτή εχθρότητα κατά της ελεύθερης οικονομίας που εκδηλώθηκε από στελέχη όλων των κομμάτων με αφορμή την πώληση από την MIG του πακέτου μετοχών του ΟΤΕ που κατείχε στην Γερμανική εταιρεία τηλεπικοινωνιών... 
01/04/2008 -  περισσότερα
ΔΥΣΛΕΞΙΑ - ΜΑΘΗΣΙΑΚΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ - ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗΣ, ΤΕΣΤ & ΜΕΘΟΔΟΣ ΠΑΥΛΙΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ, οργανώνουν διάλεξη, του Καθηγητή Γεωργίου Θ. Παυλίδη, στην ΑΙΘΟΥΣΑ ΑΝΑΤΟΛΙΑ Εμ. Παππά 6 & Φιλελλήνων στις 9 Απριλίου. 
01/04/2008 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΥΠΕΧΩΔΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΛΥΟΜΕΝΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΣΕ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Επειδή στον Δήμο Νέας Ιωνίας υπάρχουν κάποιοι σύλλογοι που στερούνται σταθερής στέγης και για να ασκήσουν τις δραστηριότητές τους φιλοξενούνται σε τρίτους όπως αίθουσες γυμναστηρίων, οικιών, καφενείων κλπ... 
31/03/2008 -  περισσότερα
ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΑΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ  Ομόφωνα έκανε αποδεκτή το Δ.Σ. της ΕΝΑΕ, την έκδοση απόφασης για τον Εθνικό Χωροταξικό Σχεδιασμό σε ό,τι αφορά τον νησιωτικό χώρο που πρότεινε η παράταξη «Κίνημα Αυτοδιοίκησης στην ΕΝΑΕ». 
31/03/2008 -  περισσότερα
ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Με 100 και πλέον μέλη και φίλους η Ένωσή μας πραγματοποίησε στις 9/2/08 ημερήσια εκδρομή στην Παύλιανη και στο Γοργοπόταμο Φθιώτιδας. 
31/03/2008 -  περισσότερα
ΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΗΣ "ΑΝΑΤΟΛΗΣ" ΣΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΛΥΚΕΙΩΝ Β' ΦΑΣΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΟΜΙΛΟΥ Μεγάλες νίκες κατέκτησαν στους Σχολικούς Αγώνες μεταξύ Λυκείων Νότιας Ελλάδας της Β.φάσης, οι αθλητές του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Νέας Ιωνίας, που διεξήχθησαν στις 22 και 23 Μαρτίου 2008. 
31/03/2008 -  περισσότερα
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ Τις τελευταίες ημέρες, τα Παγκόσμια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν πλημμυρίσει από αναφορές και εικόνες Θιβετιανών, συμπεριλαμβανομένων και Βουδιστών μοναχών, να διαδηλώνουν εναντίων της Κινεζικής καταπίεσης, με κατάληξη άγριους ξυλοδαρμούς και δολοφονίες από Κινέζους στρατιώτες. 
31/03/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Μ.ΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΣΠΑΡΤΑΛΗΔΕΣ  Η Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας βάσει της καταστατικής λογικής της, προσπαθεί πάντα, χωρίς να ξεφεύγει από την καλλιέργεια και τη διαφύλαξη της μικρασιατικής παράδοσης, να εμπνέεται από τις νέες ιδέες και (κυρίως) να συμπαραστέκεται στην εκάστοτε νέα γενιά εμφυσώντας της το ενδιαφέρον για τη διατήρηση του νήματος που συνδέει το σήμερα (στην Ελλάδα) με το παρελθόν (στη Σπάρτα)... 
28/03/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Kαλείστε όπως προσέλθετε στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2008 και ώρα 11π.μ, στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Συνδέσμου Φίλων Αστυνομίας. 
28/03/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!