IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Γιώργος, Γεωργία


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία ανακοινώνει την ίδρυση του «Κέντρου Φιλελεύθερου Μελετών - Αδαμάντιος Κοραής» (ΚΕΦΙΜ) και την ένταξή του, ως πλήρους μέλους, στο European Liberal Forum, που αποτελεί τον οργανισμό των φιλελεύθερων think tanks της Ευρώπης. 
03/11/2008 -  περισσότερα
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Παρουσιάστηκε η μουσική παράσταση -διάλεξη «Ερευνα για το αν ο άνθρωπος τον άνθρωπο βοηθά» για τον Κουρτ Βάιλ και τον Χανς ΄Αισλερ, τους δύο σημαντικότερους συνθέτες του Μπέρτολτ Μπρεχτ... 
03/11/2008 -  περισσότερα
ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ blog "ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ" Τα πυρά όλων των οικολογικών οργανώσεων δέχεται το νέο πόνημα του Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ και …Τουρισμού, Γιώργου Σουφλιά, λόγω του είδους του μαζικού τουρισμού που προωθεί και των αναμενόμενων επιπτώσεων του στον ελληνικό χώρο. 
31/10/2008 -  περισσότερα
ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ κ.ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΤΩΝ 28 ΔΙΣ Από τον Παντελή Οικονόμου Μέλουs του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑ.ΣΟ.Κ.έγινε η ακόλουθη δήλωση : 
31/10/2008 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ"  Το ΔΕΝΤΡΟ, που συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ζωής, αυτοπαρουσιάζεται τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου,στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την ποίηση, που διοργανώνουν το ίδρυμα «Τάκης Σινόπουλος» και ο «Ιωνικός Σύνδεσμος». 
31/10/2008 -  περισσότερα
ΤΟ 4o ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΥ «ΔΡΑΠΕΤΕΥΕΙ» ΣΤΟ ΜΑΙΝΑΛΟ Η πρώτη διήμερη εκδρομή του 4ου Συστήματος Προσκόπων Περισσού, για τη νέα Προσκοπική Χρονιά, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία ... 
30/10/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΜΜΕ H NΔ επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την αγωνία κάποιων ανθρώπων για σταθερή δουλειά και να τους στρέψει εναντίον των κλαδικών σωματείων των ΜΜΕ... 
30/10/2008 -  περισσότερα
ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ"  Ο Διαδημοτικός Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος "Πολίτες για την Προστασία Της Υγείας και του Περιβάλλοντος από τις Ακτινοβολίες" σας προσκαλεί στην Ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στις 3/11/08 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Μεταμόρφωσης... 
29/10/2008 -  περισσότερα
Γ' ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ  0 Σύλλογός μας, δημιουργήθηκε με σκοπό να κάνει άμεσα και σημαντικά πράγματα στο χώρο της Μουσικής και μάλιστα με αφετηρία τις χορωδίες, τις μπάντες και τις «περιφερειακές» ορχήστρες. 
29/10/2008 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΣΟΦΡΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ ΠΑΤΡΩΝ Είμαστε αναγκασμένοι μετά από τόσο καιρό που δεν λύνονται τα προβλήματα μας, να τα δημοσιοποιήσουμε, όχι για να "αποκαλυφθεί" ένα ακόμη σκάνδαλο αλλά για ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΟΥΣ καθαρά λόγους. 
29/10/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!