Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Μεθόδιος


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ Τελευταία πύκνωσαν ξανά οι επιθέσεις ενάντια στο Σύλλογό μας και σε όσους πολίτες αντιστέκονται ακόμα. 
27/05/2009 -  περισσότερα
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ κ. ΔΗΜΑΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ  
27/05/2009 -  περισσότερα
ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ  Η Μικτή Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ν. Ιωνίας,την Δευτέρα 25 Μαϊου στην κατάμεστη αίθουσα της «Ενωσης Σπάρτης Μ. Ασίας» υπό την διεύθυνση του μαέστρου ΣΤΑΘΗ ΟΥΛΚΕΡΟΓΛΟΥ παρουσίασε «ΤΑ ΡΕMΠΕΤΙΚΑ».  
26/05/2009 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 29 του Μάη και ώρα 8 μ.μ. στην πλατεία Σημηριώτη, στην συγκέντρωση
του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές. 
26/05/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Την Τετάρτη 20/5, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της τοπικής επιτροπής Ν. Ιωνίας-Ν. Φιλαδέλφειας &Μεταμόρφωσης της Αντικαπιταλιστικής Αριστερής Συνεργασίας για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) στην αίθουσα του Συλλόγου Κλωστοϋφαντουργών στη Νέα Ιωνία, με θέμα «Κρίση-Ανεργία-Ε.Ε. 
26/05/2009 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡΣΙΑ Ανοιχτή συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΙΑ την Πέμπτη 28 Μάη, 7μ.μ. πεζ. Μικράς Ασίας και Αλατσατών, Ν.Ιωνία. 
26/05/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουν τη βαθειά τους θλίψη για το θάνατο του Μιχάλη Παπαγιαννάκη επισημαίνοντας ότι είναι μια μεγάλη απώλεια και για τον κόσμο της οικολογίας. 
26/05/2009 -  περισσότερα
ΔΗΛΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ κας ΜΠΕΗ Οι μάσκες έπεσαν. Μια ισχνή μειοψηφία που φέρει τον τίτλο «Πρωτοβουλία Κατοίκων και Αλληλέγγυων ενάντια στη ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως» επιβεβαίωσε τον προβοκατόρικο ρόλο της, καταστρέφοντας την περίφραξη του χώρου όπου είναι σε εξέλιξη τα έργα ανάπλασης στο Πεδίο του Άρεως. 
25/05/2009 -  περισσότερα
ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ  Την Παρασκευή 29 Μάη θα βγούμε στους δρόμους ενωμένοι εργαζόμενοι, φοιτητές, μετανάστες για να μπει τέλος στις ρατσιστικές επιθέσεις... 
25/05/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ Από το 1967 αρχίζει ο αγώνας, πρώτα για την απομάκρυνση του εργοστασίου που ενοχλεί και ρυπαίνει την περιοχή της Ριζούπολης... 
24/05/2009 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!