Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Μεθόδιος


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΙΝΕΠΟΛΙΤΩΝ - ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΩΝ Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την Ετήσια Γιορτή του Σωματείου μας την Κυριακή 14 Ιουνίου 2009 σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα... 
01/06/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ TOY ΦΟΝΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση έγινε την Τετάρτη 27 Μαίου , η διάλεξη με θέμα την Νόσο Αλτσχάϊμερ. 
01/06/2009 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ - ΔΙΑΔΗΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α Όλοι στην Κεντρική προεκλογική Συγκέντρωση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στην Αθήνα, σήμερα 1η Ιουνίου, στις 7.30 μ.μ. στην Ομόνοια. 
01/06/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Η δημόσια γραπτή τοποθέτηση των Οικολόγων Πράσινων για το όνομα της Μακεδονίας, 20.11.2007 ήταν... 
01/06/2009 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ BRAHMA KUMARIS Μήνυμα αισοδοξίας γαλήνης και σταθερότητας πρόκειται να μας δώσει η Dadi Hirdaya Mohini συν-Διευθύντρια του Πνευματικού Πανεπιστημίου Brahma Kumaris που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. 
31/05/2009 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ DEBATE Η Φιλελεύθερη Συμμαχία εκφράζει την απογοήτευσή της για το επίπεδο της συζήτησης στο debate των πολιτικών αρχηγών. 
31/05/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ «ΎΔΩΡ ΑΛΛΟΜΕΝΟΝ» Τη Δευτέρα, 25 Μαΐου στο αμφιθέατρο Cotsen Hall της Αμερικανικής Σχολής Κλασσικών Σπουδών στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση εγκαινίων της έκθεσης έργων αγιογραφίας με τον τίτλο «Ύδωρ αλλόμενον». 
30/05/2009 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Το τμήμα Κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Νέας Ιωνίας και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, σας καλούν την Δευτέρα 1η Ιουνίου σε ημερίδα με θέμα: Πολιτισμός - Ταυτότητα και Κινητικότητα.
Η περίπτωση των Πακιστανών Μεταναστών της Νέας Ιωνίας.  
30/05/2009 -  περισσότερα
ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ Ο Σύλλογος «Σωτήρη Πετρούλα» και ο Διαδημοτικός Οικολογικός Σύλλογος «Πολίτες για την Προστασία της Υγείας & του Περιβάλλοντος από τις Νέες Τεχνολογίες» διοργάνωσαν, με μεγάλη επιτυχία, Συναυλία για τον αγώνα κατά των παράνομα τοποθετημένων κεραιών κινητής τηλεφωνίας.  
28/05/2009 -  περισσότερα
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ Σας προσκαλούμε στη γεμάτη γεύση και ζωντανή μουσική «3η Ρουμελιώτικη Παραδοσιακή Βραδιά» την Κυριακή 31η Μαΐου. 
28/05/2009 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!