IoniaNet  

Ψηφοφορία
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ EL DORADO ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ


Αποτελέσματα

Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Ξανθίππη, Πολυξένη, Ξένια, Ίρις


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Διακήρυξη βασικών αρχών έδωσε στη δημοσιότητα η νέα κίνηση πολιτών. 
30/10/2006 -  περισσότερα
ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Με την καθιερωμένη παρέλαση στη Λ.Ηρακλείου και τη δεξίωση στο Παλαιό Δημαρχείο, ολοκληρώθηκαν σήμερα οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου για την εθνική επαίτειο. 
28/10/2006 -  περισσότερα
ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΔΟΥΣ Αυξημένη αναμένεται η κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα, λόγω του εορταστικού τριημέρου για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου Ειδικά μέτρα λαμβάνει η Τροχαία για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας. 
27/10/2006 -  περισσότερα
ΧΑΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΟΥ κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ Εντονη αμφισβήτηση επικρατεί ανάμεσα στους εκλεγέντες και μη δημοτικούς συμβούλους του κ. Χαραλάμπους όσον αφορά τους σταυρούς που έλαβε ο κάθε υποψήφιος. Κυριολεκτικά σημεία και τέρατα συνέβησαν στα αποτελέσματα που έδωσαν οι δικαστικοι αντιπρόσωποι και τα λάθη είναι τόσα πολλά που σίγουρα πλέον αλλάζουν τη σειρά εκλογής των δημοτικών συμβούλων, αλλά το κυριότερο αφαιρούν την εκλογή από κάποιους συμβούλους δίνοντάς την σε επιλαχόντες. 
27/10/2006 -  περισσότερα
ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΥΣ Διακόσιοι τριανταένας δήμοι παραλάβανε χθες 25/10/2006 νέα εγκύκλιο από τον υφυπουργό Εσωτερικών κ.Αθανάσιο Νάκο, κατά την οποία είναι υποχρεωμένοι να καταρτίσουν τετραετή επιχειρησιακά προγράμματα για την τοπική ανάπτυξη τους μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2007. 
26/10/2006 -  περισσότερα
ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ο Δήμος Νέας Ιωνίας καλεί τους δημότες να τιμήσουν με την παρουσία τους τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. 
26/10/2006 -  περισσότερα
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΠΕΡΓΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΗΜΗΡΙΩΤΗ Συγκέντρωση στην πλατεία Σημηριώτη και διαδήλωση στη Λεωφ.Ηρακλείου πραγματοποίησαν την Τρίτη 24/10 δεκάδες απεργοί δάσκαλοι του τοπικού συλλόγου "Γ.Σεφέρης" 
25/10/2006 -  περισσότερα
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου της Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε την έναρξη των μαθημάτων του Χορευτικού Εργαστηρίου. 
25/10/2006 -  περισσότερα
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Ν. ΙΩΝΙΑΣ - ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΙΚΟΦΩΝΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Νέας Ιωνίας ανακοίνωσε την έναρξη των μαθημάτων του Παιδικού Μουσικοφωνητικού Εργαστηρίου, το οποίο αισίως εισέρχεται στο δεύτερο έτος της λειτουργίας και προσφοράς του στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης. 
25/10/2006 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ "ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ" Το Ίδρυμα "Τάκης Σινόπουλος - Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης" και ο "Σύλλογος Σμυρναίων Νέας Ιωνίας" διοργανώνουν εκδηλώσεις με θέμα "Ποίηση: Λόγος και τέχνη - Δέκα Έλληνες ποιητές διαβάζουν ποιήματα τους και συνομιλούν με άλλους ποιητές, κριτικούς και το κοινό".  
25/10/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!