IoniaNet  

Ψηφοφορία
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ EL DORADO ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ


Αποτελέσματα

Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Ξανθίππη, Πολυξένη, Ξένια, Ίρις


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Τις απόψεις του για τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και το ρόλο των κομμάτων καταθέτει στο παρακάτω κείμενο ο κ. Νικήτας Λιοναράκης. 
14/11/2006 -  περισσότερα
Η ΓΣΕΕ ΚΑΙ Η ΟΤΟΕ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ Η ΓΣΕΕ και η ΟΤΟΕ εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες δηλώνουν τη συμπαραστασή της στον πρόεδρο της Πακιστανικής Κοινότητας Τσαβέντ Ασλάμ, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε κύκλωμα λαθρομεταναστών. 
13/11/2006 -  περισσότερα
Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ Παρεμβάσεις στα δυο τζαμιά (σουνίτες και σιϊτες) της Ν.Ιωνίας έκανε την Παρασκευή 10 Νοέμβρη κλιμάκιο της Συμμαχίας για την υπερνομαρχία που αποτελούσαν η Μαρίζα Ψαλτάκου-γιατρός, ο Νάσος Μπράτσος-δημοσιογράφος και ο Θοδωρής Χαλβατζής-απολυμένος εργάτης από την Coca-Cola. 
13/11/2006 -  περισσότερα
ΠΛΕΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ Στιγμές συγκίνησης, χαράς και υπερηφάνειας έζησε η πολυπληθής αντιπροσωπεία από 40 μέλη, του Χορευτικού Εργαστηρίου του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου της Νέας Ιωνίας στη διάρκεια ενός τετραημέρου προσκυνηματικού διάπλου.  
13/11/2006 -  περισσότερα
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ Η ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΡΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ με επιστολή προς τα μέλη και τους φίλους της Ένωσης, ενημερώνει σχετικά με τις δραστηριότητες της. 
13/11/2006 -  περισσότερα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΑΚΗΣ ΣΙΝΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσιεύουμε το πλήρες πρόγραμμα του Πέμπτου Κύκλου των εκδηλώσεων "Ποίηση: Λόγος και Τέχνη" που συνδιοργανώνουν το Ίδρυμα "Τάκης Σινόπουλος - Σπουδαστήριο Νεοελληνικής Ποίησης" και ο"Σύλλογος Σμυρναίων Νέας Ιωνίας".  
13/11/2006 -  περισσότερα
ΚΕΔΚΕ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Σε συνεδρίασή της εν όψει του προϋπολογισμού του έτους 2007, η ΚΕΔΚΕ εκτίμησε πως η κυβέρνηση καλύπτει και για το 2006 το κόστος για θεσμοθετημένες κρατικές υποχρεώσεις της απέναντι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με την "προσφιλή" μέθοδο δανεισμού από τα Ταμεία των Δήμων. 
10/11/2006 -  περισσότερα
ΚΕΠ - ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑΣ Την περαιτέρω απλοποίηση της διαδικασίας για χορήγηση ασφαλιστικής ενημερότητας του ΙΚΑ, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη στο κοινό μέσω των ΚΕΠ ανακοίνωσαν ο υπουργός Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας Σάββας Τσιτουρίδης και ο υφυπουργός Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης Απόστολος Ανδρεουλάκος.  
10/11/2006 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2006 στις 8:30 μ.μ. συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ν. Ιωνίας για να συζητήσει τα παρακάτω θέματα... 
10/11/2006 -  περισσότερα
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ Τις εκτιμήσεις του για τις Δημοτικές Εκλογές του Οκτωβρίου καταγράφει ο επανκλεγείς Δημοτικός Σύμβουλος κ.Άρης Χατζησαββίδης. 
08/11/2006 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!