Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 23 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ 23 χρόνια μετά το Τσερνομπίλ η προσπάθεια του πυρηνικού λόμπι να ξεχάσουμε δεν θα περάσει. Με σειρά πρωτοβουλιών οι Οικολόγοι Πράσινοι επιδιώκουν να κλείσουν τον δρόμο της πυρηνικής ενέργειας όχι μόνο στη χώρα μας άλλα και σε όλα τα Βαλκάνια και την ευρύτερη περιοχή. 
23/04/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ 42 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ Πέρασαν 42 χρόνια από το πραξικόπημα στη χώρα μας (21 Απρίλη 1967)και την επταετή δικτατορία που ακολούθησε. Στα χρόνια του "γύψου", αρκετοί δημοσιογράφοι έδωσαν και αυτοί μαζί με άλλα στρώματα της κοινωνίας, το δικό τους αγώνα... 
22/04/2009 -  περισσότερα
ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΛΑΓΙΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου μας σας καλεί σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 06/05/2009. 
22/04/2009 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΑΛΑΓΙΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΛΑΓΙΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του ΘΕΟΔΩΡΟΥ Ι. ΔΕΥΤΟΥ "ΣΜΥΡΝΗ, ΣΥΓΝΩΜΗ" που κυκλοφορεί από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ την Τετάρτη 29 Απριλίου. 
22/04/2009 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗN ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ EUROSTAT Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωσή της χαρακτηρίζει κόλαφο για τη κυβέρνηση τα στοιχεία που ανακοίνωσε η Eurostat για την ελληνική οικονομία. 
22/04/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ FINANCIAL CRIMES  Προκλητικά μέσα στις γιορτές του Πάσχα ο Δήμαρχος του Νέου Ηρακλείου Γεωργόπουλος (παλιός υποδιοικητής του νοσοκομείο μας) απόλυσε 6 Άτομα με Ειδικές Ανάγκες! 
21/04/2009 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΣΕ Ν.ΙΩΝΙΑ & ΛΑΜΠΡΙΝΗ Το τελευταίο δεκαήμερο μια ομάδα ρατσιστών επιτίθεται με σιδερογροθιές σε Πακιστανούς μετανάστες στην περιοχή της Ν.Ιωνίας και της Λαμπρινής. 
21/04/2009 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Η Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας και το Κέντρο Πρόληψης "Ίριδα" σας καλούν σε ενημερωτική ημερίδα, στις 4 Μαϊου Θέμα: Ελληνική Οικογένεια: Ο ρόλος της σε έναν κόσμο που αλλάζει Μετάβαση από τα Παραδοσιακά στα Σύγχρονα Σχήματα. 
20/04/2009 -  περισσότερα
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε η μονοήμερη εκδρομή της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας στην ιστορική πρωτεύουσα της νεώτερης Ελλάδας, στο Ναύπλιο. 
18/04/2009 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΙΩΝ Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής σε συνεργασία με το Σύλλογο Μηθυμναίων «Η Μήθυμνα» και την Παλλεσβιακή ¨Ενωση Ν. Ιωνίας - Ηρακλείου διοργάνωσαν εκδήλωση μνήμης και τιμής στον Μηθυμναίο ποιητή Μήτσο Τσιάμη. 
15/04/2009 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!