Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  

Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ Oι Φίλοι του Δάσους σας καλούνε στην εκδήλωση-ημερίδα που διοργανώνουν την Τετάρτη 13 Μαϊου. 
06/05/2009 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία κοινοποιεί ανοικτή επιστολή της προέδρου του Ευρωπαϊκού Φιλελεύθερου κόμματος προς τους Έλληνες πολίτες με την οποία εκφράζει την υποστήριξή της στη Φιλελεύθερη Συμμαχία ενόψει των ευρωεκλογών του Ιουνίου. 
06/05/2009 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙOΣΥΝΗ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι η αδυναμία απόδοσης ποινικών ευθυνών σε πολιτικά πρόσωπα οφείλεται στο τείχος προστασίας που ορθώνει ο νόμος περί ευθύνης υπουργών σε συνδυασμό με τη κομματική χειραγώγηση της δικαιοσύνης. 
04/05/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΩΝ ΝΟΜΑΡΧΙΩΝ Μεγαλειώδης συγκέντρωση των νομαρχιών όλης της χώρας... 
03/05/2009 -  περισσότερα
ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΑΪΟΥ 2009 ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ Ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Ιωνίας στα πλαίσια της Αθλητικής Άνοιξης 2009 διοργανώνει όπως και κάθε χρόνο μια σειρά από τουρνουά που έχουν σαν στόχο να καλλιεργήσουν το Μαζικό Αθλητισμό... 
02/05/2009 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ Αποτελεί θλιβερή πραγματικότητα για την περιοχή μας, το γεγονός των ρατσιστικών, δολοφονικών επιθέσεων σε οικονομικούς μετανάστες, τις τελευταίες 15 μέρες, μέλη κυρίως της Πακιστανικής κοινότητας. 
02/05/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ Η Πρωτομαγιά, γιορτή ταυτόχρονα της άνοιξης και των εργατικών αγώνων είναι και πρέπει να είναι για τους εργαζόμενους αλλά κι όλους τους πολίτες μια μέρα στοχασμού και δράσης για τις αλλαγές που απαιτούνται για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων... 
01/05/2009 -  περισσότερα
ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ Ερώτηση για τη λίμνη Κορώνεια προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατέθεσαν οι Οικολόγοι Πράσινοι, μέσω των ευρωπαίων συναδέλφων τους στο Ευρωκοινοβούλιο. 
29/04/2009 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ -ΠΕΙΡΑΙΩΣ Η Υπερνομαρχία Αθηνών-Πειραιώς στηρίζει τον αγώνα της ΕΝΑΕ. Κλειστές οι υπηρεσίες της στις 29 Απριλίου 
24/04/2009 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΡΙΤΣΟ Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ν.Ιωνίας διοργανώνει Εκδήλωση- Αφιέρωμα στο Γιάννη Ρίτσο το Σάββατο 25 Απριλίου. 
23/04/2009 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!