IoniaNet  

Ψηφοφορία
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΩΝ;
ΝΑΙ 43.7%
ΟΧΙ 29.4%
ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ 26.9%

 

 
 

Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεβαστιανή, Σεβαστή


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ "ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ - ΕΛΛΑΣ" Η Φιλελεύθερη Συμμαχία ενημέρωσε τους πολίτες, με χθεσινό δελτίο τύπου της, για τις σοβαρές καταγγελίες από την οργάνωση "Διεθνής Διαφάνεια" περί παραβιάσεων της εκλογικής νομοθεσίας (Νόμος 3023/2002), από υποψήφιους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, της ΝΔ και του ΛΑΟΣ. 
14/09/2007 -  περισσότερα
ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α. ΓΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ - ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΑΡΜΟΝΙΑ FM 1)Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εξόρμηση της Τετάρτης 12 Σεπτέμβρη στο
λιμάνι του Πειραιά και η διανομή της εκλογικής διακήρυξης της ΕΝωτικής
ΑΝΤΙκαπιταλιστικής Αριστεράς (ΕΝ.ΑΝΤΙ.Α.). 
14/09/2007 -  περισσότερα
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΙΑ & ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ Πάνω στα αποκαϊδια και τους νεκρούς της περιοχής της Ζαχάρως, η Κτηματική Εταιρία Δημοσίου με πολιτική ευθύνη του Υφυπ. Οικονομίας κου Δούκα παραδίδει δασικές εκτάσεις και προστατευόμενες περιοχές συνολικής έκτασης 2650 στρεμμάτων για τουριστική αξιοποίηση. 
14/09/2007 -  περισσότερα
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΙΩΝΙΩΤΩΝ Γράφουμε αυτήν την επιστολή για να ευχαριστήσουμε προσωπικά και δημόσια τον κο Ι. Χαραλάμπους Δήμαρχο της Ν. Ιωνίας που υπό την αιγίδα του λειτούργησε για δεύτερη χρονιά το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για οικογένειες στο Αλεποχώρι στις εγκαταστάσεις του Δήμου μας... 
13/09/2007 -  περισσότερα
O ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ALFONSO PECORARO SCANIO ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.45 π.μ. στο ξενοδοχείο Athens Plaza, Πλατεία Συντάγματος, θα γίνει εκδήλωση με τον Πράσινο Υπουργό Περιβάλλοντος της Ιταλίας Alfonso Pecoraro Scanio. 
13/09/2007 -  περισσότερα
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 4ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΥ Τις τελευταίες μέρες, δυστυχώς, ζήσαμε στη χώρα μας εφιαλτικές στιγμές. Εκτός από τα εκατομμύρια στρέμματα δασικής έκτασης που έχουν γίνει στάχτη, χιλιάδες συνάνθρωποί μας έμειναν χωρίς στέγη. 
12/09/2007 -  περισσότερα
ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ  Αντιπροσωπεία των ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ αποτελούμενη από τους Ν. Χρυσόγελο, Γιάννη Τσιρώνη και τον Νίκο Βελισσάρη μαζί με τον Arnold Casola, βουλευτή των Ιταλών Πρασίνων, πρώην γραμματέα του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος, επισκέφθηκαν...  
12/09/2007 -  περισσότερα
Ο ΣΤΙΒΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ  Το Διοικητικό Συμβούλιο του "Α.Γ.Σ. ΑΝΑΤΟΛΗ" Ν.Ιωνίας ανακοινώνει ότι την Τεταρτη 19/09/2007 στις 6:30 το απόγευμα, ξεκινά επίσημα την αγωνιστική του περίοδο 2007-2008 και καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να παραβρεθεί στην επίσημη τελετή. 
11/09/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ Όπως διαπιστώνουμε κάθε Σεπτέμβριο, με αφορμή τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο όρος «εξαγγελία της οικονομικής πολιτικής» της κυβέρνησης ισοδυναμεί με υποσχέσεις για παροχές... 
11/09/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ Ο Δήμος Ν.Ιωνίας έχει προγραμματίσει για το μήνα Σεπτέμβριο τις παρακάτω εκδηλώσεις: 
10/09/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!