IoniaNet  

Ψηφοφορία
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ EL DORADO ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ


Αποτελέσματα

Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Θέκλα, Μυρσίνη, Μυρτώ, Περσεφόνη


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΛΗΜΜΥΡΩΝ  Ιδιαίτερη ανησυχία διακατέχει μεγάλο αριθμό πολιτών, μπροστά στις πρώτες βροχές που θα έρθουν σε λίγο καιρό, με δεδομένο ότι το λεκανοπέδιο θα δεχτεί πολλαπλάσιο όγκο νερών, αποτέλεσμα της αποτέφρωσης των δασών σε Πάρνηθα και Πεντέλη. 
05/10/2007 -  περισσότερα
ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ.ΤΣΟΠΑΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο Γιώργος Παπανδρέου, αποδεχόμενος, κατά πολλούς με μεγάλο ρίσκο, την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ ένα μόλις μήνα πριν από τις βουλευτικές εκλογές του 2004, θέλησε να την ισχυροποιήσει με ευρεία λαϊκή νομιμοποίηση...  
05/10/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ Συναντιόμαστε, οργανωνόμαστε, παρεμβαίνουμε
Ανοικτή συνάντηση - συζήτηση τη Δευτέρα 8 Οκτώβρη, στις 19.00 στο Δικηγορικός Σύλλογος Αθήνας. 
05/10/2007 -  περισσότερα
ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΡΔΙΑΓΓΕΙΑΚΗΣ ΝΟΣΟΥ ΚΑΙ ΣΑΚΧΑΡΩΔΗ ΔΙΑΒΗΤΗ ΤΥΠΟΥ ΙΙ Οι Οδηγοί και το Τοπικό Συμβούλιο της Καλογρέζας επί τη ευκαιρία της επετείου των 30 χρόνων οδηγισμου, οργανώνει σε συνεργασία με τις Ιατρούς - Υποψήφιες Διδάκτορες του Πανεπιστημίου Αθηνών Παπάζογλου Γεωργία και Σαλίχου Βασιλική, ένα τριήμερο προληπτικής εξέτασης για την Καρδιαγγειακή Νόσο και το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ. 
05/10/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΥΑΝΜΑΡ Οι Οικολόγοι Πράσινοι εκφράζουν την συμπαράστασή τους στον εξεγερμένο λαό της Μυανμάρ ενάντια στη χούντα της χώρας τους και την υποστήριξη στο μη βίαιο αγώνα του για ελευθερία και δημοκρατία, ο οποίος συνεχίζεται με δυναμική και προοπτική. 
05/10/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΡΑΙΑΣ ΚΙΝ. ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ  Με μεγάλη Αγανάκτηση εμείς οι κάτοικοι της ΙΝΕΠΟΛΗΣ του δήμου Ν. ΙΩΝΙΑΣ έχουμε διαπιστώσει μετά λύπης μας πως οι νόμοι σε αυτοί την περίπτωση έχουν γραφτεί στα παλαιοτέρα των υποδημάτων πολλών φορέων και προσώπων. 
03/10/2007 -  περισσότερα
13Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2007 Συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007 και ώρα 8:00μ.μ.,για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα... 
03/10/2007 -  περισσότερα
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΜΕΛΕΤΩΝ Ο Όμιλος Μελετών οργανώνει σειρά συζητήσεων για άνδρες και γυναίκες που ζητούν να κατανοήσουν βαθύτερα τη φύση τού κόσμου στον οποίο ζουν, τη φύση τού ανθρώπου και τις σχέσεις μεταξύ ανθρώπων στην κοινωνία. 
02/10/2007 -  περισσότερα
Η ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της αναφέρθηκε σε δυο αναφορές διεθνών οργανισμών που ήλθαν ταυτόχρονα στο φως και αφορούσαν την Ελλάδα: της Transparency International σχετικά με τη διαφθορά στον κόσμο και της Παγκόσμιας Τράπεζας σχετικά με την επιχειρηματικότητα. 
02/10/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ κ.ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Η μεγάλη εκλογική ήττα του Κινήματος μας θέτει επιτακτικά το ζήτημα της ανασυγκρότησής του, της ιδεολογικής και πολιτικής παρέμβασής του, ώστε να γίνει αξιόπιστο, αξιόμαχο και ελπιδοφόρο.
 
02/10/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!