IoniaNet  

Ψηφοφορία
ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΩΝ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΩΝ;
ΝΑΙ
ΟΧΙ
ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ


Αποτελέσματα

Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Σεβαστιανή, Σεβαστή


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑΔΟΝΑ ΔΟΜΟΚΟΥ Τα κάλαντα των εορτών του δωδεκαημέρου όπως τα τραγουδούσαμε στα παιδικά μας χρόνια διαφέρουν από τα σημερινά κάλαντα... 
19/12/2007 -  περισσότερα
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΟΥΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ Κάθε χρόνο 30 εκατομμύρια ζώα εκτρέφονται για να θανατωθούν για τη γούνα τους και άλλα 10 εκατομμύρια πιάνονται σε παγίδες στο φυσικό τους περιβάλλον για το σκοπό αυτό... 
19/12/2007 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ BROWN - ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ Τα κέντρα ξένων γλωσσών Brown - Παρασκευάς σας προσκαλούν στη Χριστουεννιάτικη γιορτή τους που θα γίνει την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου. 
19/12/2007 -  περισσότερα
18Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 2007 Συνεδρίαση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 20.00, για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα... 
17/12/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΖΩΝΙΚΟΤΗΤΑ Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθηνών & Πειραιώς και η Υπερνομάρχης κα Ντίνα Μπέη στο πλαίσιο
του Μέτρου 4.2 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κοινωνία της Πληροφορίας» έργο «Προώθηση της Ανάπτυξης Ζήτησης Ευρυζωνικών Υπηρεσιών στη Ν.Α. Αθηνών - Πειραιώς» διοργανώνουν εσπερίδα με θέμα «Ευρυζωνικότητα & Εργασιακά Θέματα». 
17/12/2007 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ κ.ΣΟΥΦΛΙΑ Ο κ. Σουφλιάς διαπράττοντας τεράστια γκάφα σε ανακοίνωση του χαρακτηρίζει παντελώς ανακριβές το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της Greenpeace για την εξέλιξη των εκπομπών στην Ελλάδα την δεκαπενταετία 1990-2005. 
14/12/2007 -  περισσότερα
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Ο.Ν.Ν.Ι.Α Ο Δήμος Ν.Ιωνίας και ο Δημοτικός Οργανισμός Νεολαίας καλούν τους μικρούς τους φίλους σε ένα Χριστουγεννιάτικο πρωινό, γεμάτο εκδηλώσεις το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου. 
14/12/2007 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Με δεδομένο ότι το Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού αποτελεί μία από τις τελευταίες ευκαιρίες για να αποκτήσει ανάσα το λεκανοπέδιο, η Υπερνομαρχία της Αθήνας και του Πειραιά ανέλαβε την πρωτοβουλία να ευαισθητοποιήσει και να ενώσει τις δυνάμεις της αυτοδιοίκησης, επιστημονικών φορέων, οικολογικών οργανώσεων και κινήσεων πολιτών. 
14/12/2007 -  περισσότερα
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ "ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ" ΣΤΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ Ο οικολογικός σύλλογος "Πολίτες για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος από τις νέες τεχνολογίες" που συμμετέχει στο παναττικό δίκτυο κινημάτων πόλης και ενεργών πολιτών και στην Παναττική επιτροπή κατά κεραιών κινητής τηλεφωνίας, θέλει να σας γνωστοποίησει πως συμμετείχε στη διαδήλωση για την κλιματική αλλαγή στον πλανήτη μας. 
14/12/2007 -  περισσότερα
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ & ΙΣΤΟΡΙΩΝ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ Η Υπερνομάρχης Αθηνών - Πειραιώς, κα Ντίνα Μπέη, ο Διευθυντής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, κ. Γιώργος Κασιμάτης και το Περιοδικό Kid&Fun σας προσκαλούν σε Συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου. 
14/12/2007 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!