IoniaNet  

Ψηφοφορία
ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΦΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΤΗΣ EL DORADO ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ;
ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ 36.1%
ΝΑΙ 32.0%
ΟΧΙ 32.0%

 

 
 

Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Ίωνας


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ - ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΑΘΗΝΩΝ, ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ; Η Φιλελεύθερη Συμμαχία σε ανακοίνωση της καταγγέλλει στους Έλληνες πολίτες τις ενέργειες των συνδικαλιστών της Τράπεζας της Ελλάδος που είχαν σαν αποτέλεσμα το κλείσιμο του Χρηματιστήριου Αθηνών. 
05/03/2008 -  περισσότερα
ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Tο σύνολο των παρεμβάσεων για την ανάπλαση του Πεδίου του Άρεως, παρουσίασαν σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς Ντίνα Μπέη. 
05/03/2008 -  περισσότερα
ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ  Η μουσική της λαϊκής ορχήστρας Μίκη Θεοδωράκη θα σμίξει με αντιπολεμικές φωνές από τα Βαλκάνια και το Ιράκ, στο μεγάλο αντιπολεμικό συλλαλητήριο... 
04/03/2008 -  περισσότερα
ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΜΥΡΝΑΙΩΝ  Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο χορός του Συλλόγου Σμυρναίων Νέας Ιωνίας Αττικής που έγινε την Παρασκευή, 15 φεβρουαρίου 2008. 
03/03/2008 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ » Η «Ένωση Ελλήνων Φυσικών» και ο Οικολογικός Πολιτιστικός Σύλλογος «πολίτες για την προστασία της υγείας και του περιβάλλοντος από τις νέες τεχνολογίες» σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την Ημερίδα που διοργανώνουν στις 12/03/08, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00μ.μ. 
29/02/2008 -  περισσότερα
ΤΟ ΙΟΝΙΑΝΕΤ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Αγαπητοί αναγνώστες - αναγνώστριες του ΙΟΝΙΑΝΕΤ, με αφορμή τις πρόσφατες συζητήσεις για τα blogs, τους bloggers και γενικότερα το διαδίκτυο, αισθανόμαστε την ανάγκη εκ μέρους της συντακτικής ομάδας του ΙΟΝΙΑΝΕΤ, των μελών του forum και πολλών αναγνωστών μας να δηλώσουμε σαφώς και ξεκάθαρα τη θέση μας ενάντια σε κάθε μορφή απαγόρευσης στην ελεύθερη έκφραση μέσω διαδικτύου. Υποστηρίζουμε την ανωνυμία για όσους το επιθυμούν, ως απαραίτητη προϋπόθεση έκφρασης απόψεων όπου η επωνυμία θα είχε επιπτώσεις στην προσωπική και επαγγελματική ζωή του αρθρογράφου που εκφράζει κριτικές απόψεις που ενοχλούν. Υποστηρίζουμε την αυτορρύθμιση και την εγρήγορση των διαχειριστών blogs, forums κλπ, ώστε να προστατεύεται η υπόληψη όλων, από τυχόν συκοφαντικά δημοσιεύματα. Οι παρακάτω θέσεις που δημοσιεύουμε μας καλύπτουν πλήρως.

Για τη συντακτική ομάδα του ΙΟΝΙΑΝΕΤ
Βασίλης Μαγκαναδέλλης
 
29/02/2008 -  περισσότερα
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Η Φιλελεύθερη Συμμαχία, σε ανακοίνωση της για την επιδιωκόμενη κατάργηση της ανωνυμίας στο διαδίκτυο δηλώνει την αντίθεση της σε οποιοδήποτε μέτρο που θα περιορίζει το θεμελιώδες δικαίωμα της ελεύθερης έκφρασης. 
28/02/2008 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΡΙΑΣ Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, εξέδωσε δελτίο τύπου στα πλαίσια σχετικής σειράς με γενικό θεματικό τίτλο Η ΡΟΥΜΕΛΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ με αφορμή σημαντικές κοινωνικές, πολιτιστικές και άλλες παραμέτρους της ζωής στη Ρούμελη. 
28/02/2008 -  περισσότερα
ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Ο Δήμος Ν. Ιωνίας με το Πνευματικό Κέντρο, η Σκακιστική Ανάπτυξη Ν. Ιωνίας και η Ενωση Σπάρτης Μ. Ασίας καλούν όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες των Νηπίων, Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων της Βορειοανατολικής Αττικής να λάβουν μέρος στους ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ του 20ου ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΟΛ. 
28/02/2008 -  περισσότερα
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΜΑΣΚΕ ΠΑΡΤΥ Αποκριάτικο Μασκέ Πάρτυ της δημοτικής ριζοσπαστικής κίνησης ΕΚΤΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ 
27/02/2008 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!