IoniaNet  

Poll ID 23 does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.
Σήμερα ευχηθείτε στους: Μακάριος


Διαγωνισμός του μήνα
  Ημ/νία: - Κατάσταση: Εκλεισε   


Τα νέα της πόλης μας
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΟΧΘΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Πληροφορηθήκαμε από τον κ. Δήμαρχο, σε οικολογική εκπομπή τηλεοπτικού σταθμού, την ένταξη του Δήμου Ν. Ιωνίας στο πρόγραμμα «εξοικονομώ» του Υπουργείου Ανάπτυξης, που αφορά στην εξοικονόμηση ενέργειας στα δημοτικά κτήρια και τη δημόσια συγκοινωνία... 
24/03/2009 -  περισσότερα
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΚΡΟΒΑΣΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ" Στα πλαίσια των εκδηλώσεων «ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» θα πραγματοποιηθεί έκθεση με θέμα:
«Εικαστική ακροβασία στο χώρο και τον χρόνο» 
24/03/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΝΟΜΑΡΧΗ κας ΜΠΕΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΤΙΚΑΡΧΗ κ. ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ Τη βοήθεια της Ελληνικής Αστυνομίας ώστε τα υπό ανάπλαση πάρκα του Πεδίου του Άρεως και του Αττικού Άλσους να γίνουν ασφαλή και ανοιχτά για τους πολίτες ζήτησε η Υπερνομάρχης Αθηνών- Πειραιώς κα Ντίνα Μπέη, από το νέο Αττικάρχη, Υποστράτηγο κ. Γιάννη Ραχωβίτσα. 
24/03/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ Τις τελευταίες βδομάδες, πληθαίνουν τα κρούσματα κατάφωρης παραβίασης στοιχειωδών ανθρωπίνων δικαιωμάτων με την ανοχή της κοινωνίας. 
24/03/2009 -  περισσότερα
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΩΗΝ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΠΑΤΡΑΣ Πριν από μία εβδομάδα έφυγα από τη φυλακή της Πάτρας με ¨αθώος λόγω αμφιβολιών"... 
23/03/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ Η 21η Μαρτίου έχει καθιερωθεί και τιμάται από τη διεθνή κοινότητα ως η Παγκόσμια Ημέρα Δασοπονίας, επισημαίνοντας έτσι τη σημασία των δασικών οικοσυστημάτων για την ύπαρξη ζωής στον πλανήτη, αλλά και της επιστήμης της Δασοπονίας για την προστασία τους. 
20/03/2009 -  περισσότερα
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ κ. ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΑΚΑΡΩΝΗ Σε άρθρο που έχει δημοσιευτεί στο ΠΑΚ δεν είχα προλάβει τα γεγονότα γιατί όπως πάντα αυτά σε προλαβαίνουν και κάποιες φορές σε προσπερνούν...  
20/03/2009 -  περισσότερα
ΒΑΣΙΚΟΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ κ.ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, εκδίδει τον «Βασικό Σχολιασμό της Επικαιρότητας». Ένα συνοπτικό κείμενο στο οποίο κωδικοποιούνται οι θέσεις του ΠΑΣΟΚ σε κύρια θέματα της επικαιρότητας. 
20/03/2009 -  περισσότερα
ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ Η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά μονοήμερη εκδρομή την Κυριακή 29 Μαρτίου 2009 στο ιστορικό Ναύπλιο και στο μαγευτικό Κεφαλάρι Άργους. 
20/03/2009 -  περισσότερα
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Π.Α.Κ ΓΙΑ ΤΟ Ο.Τ 150 Την Τετάρτη 11/03/09 έγινε Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση και παραλαβή παραδοτέων Α΄ φάσης της Σύμβασης για την παροχή υποστήριξης του Δήμου Νέας Ιωνίας στην προσυμβατική διαδικασία επιλογής ΣΔΙΤ για την: <<Κατασκευή σταθμού αυτοκινήτων Ο.Τ.150... 
20/03/2009 -  περισσότερα
Αρχείο νέων
Μήνας   Ετος   
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!