Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΕΡΓΑΣΙΑ / ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ 4ΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΣΚΟΠΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΥ 
Τα νέα της πόλης μας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Προσκοπικό Δίκτυο:

Εργασία/Έρευνα με θέμα: Η Νέα Ιωνία από το χθες έως το σήμερα - Η Ιστορία και τα μνημεία της περιοχής μας

 

Το Προσκοπικό Δίκτυο του 4ου Συστήματος Προσκόπων Περισσού, το οποίο απαρτίζεται από νέους και νέες ηλικίας 18-30 ετών, στο πλαίσιο του εορτασμού για τον 100ετία του Ελληνικού Προσκοπισμού, διοργάνωσε μια πρότυπη προσκοπική δράση την οποία τα μέλη του βίωσαν με ενδιαφέρον και ασχολήθηκαν με ζήλο.

 

Επιλέχτηκε ένα θέμα που απασχολεί τα ίδια τα μέλη του και παράλληλα έχει σχέση με το πολιτισμό, τη νεολαία, το περιβάλλον ή άλλα κοινωνικά θέματα. Πιο συγκεκριμένα τα μέλη του Προσκοπικού Δικτύου ασχολήθηκε με άγνωστα μνημεία της περιοχής και τρόπος ανάδειξής τους: Η Νέα Ιωνία από το χθες έως το σήμερα - Η Ιστορία και τα μνημεία της περιοχής μας.

 

Καθορίστηκαν οι στόχοι της εργασίας και με τη καθοριστική βοήθεια των κ.κ. Χάρη Σαπουντζάκη (Πρόεδρο ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ.) και Μάκη Λυκούδη (Γραμματέα ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ) ολοκληρώθηκε η έρευνα. Κύριος σκοπός της, ήταν η ανάδειξη των μνημείων της περιοχής μας αλλά και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να συμβεί αυτό συμβάλλοντας όλοι οι πολίτες της πόλης.

 

Το αποτέλεσμα της εργασίας/έρευνας θα πραγματοποιηθεί στη Κοπή πίτας του 4ου Συστήματος Προσκόπων Περισσού, το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011, στις 18:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Ν.Ιωνίας, στο ΚΕΠ.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την δραστηριότητα του 4ου Συστήματος Προσκόπων Περισσού θα βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.4perissou.sep.org.gr ή απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 6945.290.509.

 Καταχωρήθηκε την: 07/01/2011
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!