Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΜΑΘΗΣΙΑΚΩΝ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΩΝ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ "ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ" 
Τα νέα της πόλης μας

 

Ο κ. Ρούσσος με την οικογένειά του

Η παροχή σωστών υπηρεσιών σε παιδιά που έχουν μαθησιακές δυσκολίες ή αντιμετωπίζουν θέματα ειδικής αγωγής είναι το αντικείμενο που προσφέρει τo ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ». Το Κέντρο λειτουργεί επί 27 χρόνια στη Ν. Ιωνία υπό τη διεύθυνση του κ. Γεράσιμου Ρούσσου, στελεχωμένο από άριστους επιστήμονες, με ειδίκευση σε θέματα ειδικής αγωγής, αποτελώντας ένα σύγχρονο κέντρο Πρόληψης, διάγνωσης, Θεραπείας και Αποκατάστασης. Το Κέντρο αναπτύχθηκε σημαντικά, οι ανάγκες του αυξήθηκαν με φυσικό αποτέλεσμα να μετεγκατασταθεί στη Λ. Τατοϊου 29(έναντι Rraktiker), στα όρια Ν. Ιωνίας και Μεταμόρφωσης. Τα εγκαίνια του νέου χώρου έγιναν το Σάββατο 2/2, παρουσία πλήθους καλεσμένων, οι περισσότεροι γονείς, σ’ ένα περιβάλλον άνετο, εξαιρετικά φιλικό, εξοπλισμένο με χώρους ειδικά διαμορφωμένους για σωστή παροχή υπηρεσιών. Ο κ. Ρούσσος και οι συνεργάτες του, βαθιά συγκινημένοι, υποδεχόντουσαν τους καλεσμένους τους, οι οποίοι σχολίαζαν ιδιαίτερα θετικά τους  νέους χώρους του Κέντρου και συζητούσαν με τα στελέχη του τις επιπλέον δυνατότητές του.

Ο πάτερ Ευγένιος έκανε τον Αγιασμό και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον άνθρωπο και επιστήμονα Γεράσιμο Ρούσσο και το κοινωνικό και θεραπευτικό έργο που προσφέρει τόσα χρόνια στα παιδιά. Ο κ. Ρούσσος συγκινημένος ευχαρίστησε τους παρόντες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην «ΑΝΑΠΤΥΞΗ και ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» και στάθηκε στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών του Κέντρου, λόγω των δυνατοτήτων του νέου χώρου. Προέτρεψε τους γονείς να συνεχίσουν την καλή συνεργασία για το καλό των παιδιών, κρίνοντας ότι ο συνδυασμός της βοήθειας που μπορεί να προσφέρει το Κέντρο στο κάθε παιδί εξαρτάται και από τη συμμετοχή των γονέων του που θα ακολουθήσουν συγκεκριμένες οδηγίες.

Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ καλεσμένη, εκπροσωπούμενη με τον εκδότη της κ. Βασίλειο Μαγκαναδέλλη, ξεναγήθηκε στους νέους χώρους του Κέντρου που πραγματικά μας εντυπωσίασαν. Παρών ως καλεσμένος και ο κ. Παναγιώτης Τσεκούρας, πρόεδρος της «Ένωσης Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Δήμου Ν.Ιωνίας», ο οποίος δήλωσε στην εφημερίδα μας ιδιαίτερα  ικανοποιημένος από τους νέους χώρους, από την επιστημονική επάρκεια του κ. Ρούσσου και των συνεργατών του και ιδιαίτερα από τον Άνθρωπο κ.Ρούσσο, μιας και συνδέεται με μακροχρόνια οικογενειακή φιλία μαζί του. Τα εγκαίνια ολοκληρώθηκαν με φιλικές συζητήσεις  των στελεχών του Κέντρου με τους καλεσμένους και με κεράσματα.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο εξαιρετικό έργο της «Ανάπτυξης και  Εκπαίδευσης».

 

Αλέξης Θαλασσινός     

Ο κ. Ρούσσος

Ο κ. Γεράσιμος Ρούσσος με δεξιά τον κ. Παναγιώτη Τσεκούρα, πρόεδρο της «Ένωσης Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων Δήμου Ν.Ιωνίας», και αριστερά τον εκδότη της ΙΟΝΙΑΝΕΤ κ. Βασίλειο ΜαγκαναδέλληΚαταχωρήθηκε την: 12/02/2019
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!