Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΒΡΑΔΙΑ ΠΟΙΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΛΕΣΧΗ ΙΣΤΟΡΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ (09/11) 
Τα νέα της πόλης μας

Η Λέσχη Ιστορίας - Πολιτισμού της ΑΕΚ σας προσκαλεί την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και ώρα 7:00 το απόγευμα στο βιβλιοπωλείο ΕΝ ΠΛΩ (Χαριλάου Τρικούπη 6-10) σε μια συγκινητική μέθεξη ποιητικής και εικαστικής δημιουργίας.

Αρδεύοντας από τις ανθρωπιστικές οδοιπορίες των προσφυγικών οριζόντων, η ενωσίτικη κουλτούρα εδώ και 94 χρόνια καταυγάζει την πνευματική ζωή της Ελλάδος με πληθώρα ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών.

Κεντρικό πρόσωπο της εκδήλωσης ο ποιητής Γιώργος Μαρκόπουλος, ένας αληθινά σπουδαίος και σεμνός διανοητής,οποίος θα διαβάσει ποιήματά του και θα συνομιλήσει με το κοινό.Του απονεμήθηκε το Βραβείο Καβάφη το 1996,το Κρατικό Βραβείο Ποίησης το  1999 και το 2012,ενώ το 2011 βραβεύθηκε από την Ακαδημία Αθηνών.

Ταυτόχρονα θα εκτεθούν έργα ζωγραφικής του σημαντικού εικαστικού Νίκου Οικονομίδη, εμπνευσμένα από την ομάδα μας. Ο καλλιτέχνης έχει πραγματοποιήσει 22 ατομικές και πολλές ομαδικές εκθέσεις στην Κύπρο, στην Αγγλία και στο Βέλγιο, ενώ έχει εκδώσει 4 λευκώματα με δική του ζωγραφική αλλά και με κείμενα - ποιήματα άλλων.

Αμφότεροι είναι και ιδρυτικά μέλη της Λέσχης μας.

ΥΓ. Μέχρι το τέλος του 2018 θα ακολουθήσουν άλλες δύο εκδηλώσεις της Λέσχης μας στην περιφέρεια, με θεματικό άξονα την Προσφυγιά, για τις οποίες θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση.Καταχωρήθηκε την: 09/11/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!