Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ - ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΟΥ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. ΔΗΜΟΥ Ν. ΙΩΝΙΑΣ (09-11/11) 
Τα νέα της πόλης μας

                

Νέα Ιωνία 23/10/2018

Ο Οργανισμός Πολιτισμού  Άθλησης και Νεολαίας Δήμου Νέας Ιωνίας (ΟΠΑΝ), με τη Χορωδία Παραδοσιακού Τραγουδιού του ΟΠΑΝ παρουσιάζουν  μια μοναδική μουσικοθεατρική παράσταση-αφιέρωμα, στο μεγάλο και αξέχαστο τραγουδιστή Στέλιο Καζαντζίδη.

Η Νέα Ιωνία, η γενέτειρα  του, τιμά  τον Στέλιο της καρδιάς μας,  τον Άνθρωπο και τον λαϊκό ερμηνευτή  που εξέφρασε όσο κανείς άλλος, τους καημούς  και τα βάσανα των απλών ανθρώπων.

Η εκδήλωση θα είναι πολυσύνθετη αφού θα παρουσιάζονται: Θεατρικά δρώμενα, αφήγηση, προβολή, χορός και τραγούδια που θα συνοδεύονται  από λαϊκή ορχήστρα.

Θα παρουσιαστεί τρείς μέρες: Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 9-10-11 Νοεμβρίου 2018  στις 8 μ.μ., με ελεύθερη είσοδο, στο  θέατρο του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Ιωνίας (δίπλα από τον ΗΣΑΠ Πευκακίων).

ΠΡΟΣΟΧΗ! Θα διατεθούν 250 κάρτες εισόδου με διαφορετικό χρώμα για την κάθε μέρα, τις οποίες θα παραλαμβάνετε από τα γραφεία του ΟΠΑΝ (Ηρακλείου 268, 1ος όροφος) καθημερινά (εκτός Σ/Κ) από τις 9 π.μ. έως τις 2 μ.μ.

Επιδεικνύοντας αυτή την κάρτα εισόδου που θα έχετε παραλάβει από τα γραφεία του ΟΠΑΝ, θα μπορείτε να εισέρχεστε στην αίθουσα του θεάτρου κι αυτό γίνεται για δύο λόγους:  α) Να αποφευχθεί ο συνωστισμός (η αίθουσα χωράει 250 άτομα) και β) να μην δίνεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν την παράσταση τα ίδια άτομα για δεύτερη φορά, ώστε να απολαύσουν την παράσταση και άλλοι θεατές. Γι’ αυτό θα υπάρχει έλεγχος και δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους δεν φέρουν την ειδική κάρτα.

          Η διάθεση καρτών θα αρχίσει από την Τρίτη 30 Οκτωβρίου

Ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝ

ΣΠΥΡΟΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ

 

 Καταχωρήθηκε την: 09/11/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!