Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: «ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ», ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ» 
Τα νέα της πόλης μας

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: «ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ – ΤΟ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΑ», ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΤΟ «ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΟ»

Μία εξαιρετικά αξιόλογη Έκθεση Φωτογραφίας πραγματοποιήθηκε στον Δημοτικό Πολιτιστικό Χώρο Ν. Ιωνίας «Παναιτώλιο», υπό την αιγίδα του Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας, με τίτλο: «Νέα Ιωνία – Το χθες στο σήμερα».

Στη σημαντική αυτή έκθεση, που εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής (11/5) και ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής (13/5), συμμετείχαν με έργα τους οι ταλαντούχοι φωτογράφοι κ.κ. (με αλφαβητική σειρά): Άκης Αηδόνης, Βιργινία Καλύβα, Νέλλη Κρητικοπούλου, Αλέκα Μάνθου, Άγγελος Νικολόπουλος, Κώστας Παναγιωτόπουλος, Χρίστος Παπαναστασίου και Σταμάτης Τσαντάνης, οι οποίοι παρουσίασαν ένα εκπληκτικό φωτογραφικό οδοιπορικό στο αστικό τοπίο της Νέας Ιωνίας, στις παραδοσιακές γειτονιές και στις αναλλοίωτες γωνιές της, μέσα από το «κάδρο» της καθημερινότητας, αποτυπώνοντας τη σημερινή πολύβουη ζωή του τόπου συνάμα με τη νοσταλγική ιστορία του χθες.

Αξίζει να σημειωθεί πως την επιμέλεια και τον συντονισμό της έκθεσης είχε ο κ. Άγγελος Νικολόπουλος, ενώ στα εγκαίνιά της μεταξύ άλλων διακρίναμε τον Πρόεδρο του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Ν. Ιωνίας κ. Λουκά Χριστοδούλου, τον Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας και δημοτικό σύμβουλο της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία» κ. Σπύρο Αμανατίδη, καθώς και τον υπεύθυνο Πολιτισμού του Ο.Π.Α.Ν. κ. Δημήτρη Γεωργούδη.

Με δεδομένες την ποιότητα της φωτογραφικής αυτής έκθεσης και τη σχετικά σύντομη διάρκειά της, ευχόμαστε σύντομα να επαναληφθεί, εφόσον είναι εφικτό, ώστε να την απολαύσουν ακόμη περισσότεροι επισκέπτες.

 

Απόστολος Σαλονικίδης

 

Από αριστερά, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας  κ. Σπύρος Αμανατίδης, ο υπεύθυνος Πολιτισμού του Ο.Π.Α.Ν. κ. Δημήτρης Γεωργούδης και ο Πρόεδρος του ΚΕ.ΜΙ.ΠΟ. Ν. Ιωνίας κ. Λουκάς Χριστοδούλου

 

 Καταχωρήθηκε την: 18/05/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!