Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ν. ΙΩΝΙΑΣ  
Τα νέα της πόλης μας

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΛΩΝ ΟΙ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Ν.ΙΩΝΙΑΣ

Αργά το βράδυ της Κυριακής (13/5) ολοκληρώθηκαν, με μεγάλη συμμετοχή μελών, οι εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, για την ανάδειξη των νέων Προέδρων στις 66 Νομαρχιακές Διοικούσες Επιτροπές (ΝΟ.Δ.Ε.) και στις 339 Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις (ΔΗΜ.Τ.Ο.). Παράλληλα, εκλέχτηκαν και οι 1000 νέοι σύνεδροι, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στο επόμενο Συνέδριο του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, το οποίο είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί το φετινό φθινόπωρο.

Στο πλαίσιο των εκλογών αυτών, δεκάδες Ιωνιώτισσες και Ιωνιώτες, μέλη της Νέας Δημοκρατίας, ψήφισαν τους εκλεκτούς τους υποψήφιους για τις προαναφερόμενες θέσεις, στις κάλπες που στήθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Νέας Ιωνίας, όπου δεν παρατηρήθηκε κανένα απολύτως πρόβλημα.

Η «ΙΟΝΙΑΝΕΤ» βρέθηκε στο Δημαρχείο Ν. Ιωνίας τις ώρες διεξαγωγής των εκλογών και συνομίλησε με αρκετούς υποψήφιους πριν από την εξαγωγή των τελικών αποτελεσμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ν. Ιωνίας Αττικής, κ. Συμεών Χατζηαγγελής μάς δήλωσε μεταξύ άλλων πως: «Σήμερα έχουμε εσωκομματικές εκλογές και εύχομαι να πάνε όλα καλά. Άλλωστε, όλες και όλοι προσπαθούμε να έχουμε ενότητα μέσα στο κόμμα μας και πιστεύουμε να έρθουν όλοι να ψηφίσουνε σήμερα στη Νέα Ιωνία.», ενώ το μέλος του Δ.Σ. κ. Κάκια Δρούτσα μά ς είπε μεταξύ άλλων πως: «Σήμερα είναι μέρα γιορτής της Δημοκρατίας, γιορτή της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα, εκλέγουμε από τη βάση τα ικανά στελέχη μας, στις τοπικές, στις νομαρχιακές και συμβούλους, που θα σταθούν δίπλα στον Πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, στηρίζοντάς τον στον δύσκολο αγώνα που υπόσχεται ανασυγκρότηση της χώρας μας.».

Επίσης, ο κ. Χάρης Λάμπρου μάς ανέφερε μεταξύ άλλων πως: «Είμαι υποψήφιος για μέλος της Β4 ΝΟ.Δ.Ε.. Η απόφασή μου να κατέλθω ως υποψήφιος σχετίζεται με την αίσθησή μου πως η δική μας γενιά δοκιμάζεται πολύ σκληρά, πιο πολύ απ’ όλους αυτή τη στιγμή, και θα ήθελα νέοι άνθρωποι να μπούνε ενεργά στην πολιτική, ώστε να αναλάβουμε εμείς οι νέοι την τύχη μας στα χέρια μας.», ενώ η υποψήφια για την Προεδρεία της Β4 ΝΟ.Δ.Ε., Φιλόλογος-Γυμνασιάρχης του 8ου Γυμνασίου Αμαρουσίου και Γενική Γραμματέας της Β΄ ΕΛΜΕ, κ. Σίσσυ Γκίκα, δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «Η διαδικασία αυτή είναι μία πρωτόγνωρη διαδικασία, άκρως δημοκρατική, και είναι πάρα πολύ ωραίο βήμα του Κυριάκου Μητσοτάκη να εισάγει τέτοιες διαδικασίες σε εσωκομματικές εκλογές. Όπως ξέρετε έχω κατέλθει σ’ αυτόν τον στίβο με την υποστήριξη της συντριπτικής πλειοψηφίας των Προέδρων των Τοπικών Οργανώσεων και στελεχών. Με επέλεξαν γιατί είχα προσφέρει μέσα σε όλο το χρονικό διάστημα στη ΝΟ.Δ.Ε. όσο μπορούσα περισσότερα, και στον τομέα μου, που είμαι υπεύθυνη της Παιδείας, με εκδηλώσεις, με συγκεντρώσεις, με ομιλίες, αλλά και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις όλων των Τ.Ο. της Ν.Δ., που αναφέρονται στη Β4 Νομαρχιακή, με κάθε είδους οργανωτική εργασία. Αν μου κάνει την τιμή το εκλογικό σώμα και με επιλέξει, ευελπιστώ να προσφέρω στη ΝΟ.Δ.Ε. μέσα από τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου περισσότερο, έτσι ώστε να διεισδύσουμε στον κοινωνικό ιστό με μεγαλύτερη επιτυχία, να φέρουμε πιο κοντά μας τους νέους, οι οποίοι έχουν απομακρυνθεί από μας και γενικότερα από τα κόμματα. Άλλωστε, θεωρώ πως σαν εκπαιδευτικός καθηγήτρια, τόσα χρόνια, έχω ανοιχτούς διαύλους με τη νεολαία.».

Για την ιστορία, επισημαίνουμε πως νέος Πρόεδρος της Β4 ΝΟ.Δ.Ε. της Ν.Δ. εξελέγη ο κ. Σπυρίδων Αβραμάκος, ο οποίος στη Ν. Ιωνία έλαβε 83 σταυρούς προτίμησης, έναντι 73 της κ. Σίσσυς Γκίκα, κι ακόμη ότι η σύνθεση του νέου Δ.Σ. της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ν. Ιωνίας Αττικής είναι η ακόλουθη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΜΕΩΝ

ΜΕΛΗ ΤΟΥ Δ.Σ. (Με αλφαβητική σειρά):

ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ

ΔΡΟΥΤΣΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΚΑΝΑΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΟΥΡΤΑΚΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗΣ

ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΥΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

ΜΠΑΡΜΠΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ

ΠΕΡΙΒΟΛΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΕΡΜΟΛΑΟΣ

Επίσης, στις κάλπες της Ν. Ιωνίας τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης ανάμεσα στους υποψήφιους για μέλη της Β4 ΝΟ.Δ.Ε. έλαβαν οι κ.κ.:

ΛΑΜΠΡΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ 117

ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 45

ΚΟΝΙΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΣ 45

ΤΣΟΥΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 39

Ακόμη, τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης στη Ν. Ιωνία για την εκλογή τους ως σύνεδροι έλαβαν οι κ.κ.:

ΔΡΟΥΤΣΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 118

ΧΑΤΖΗΑΓΓΕΛΗΣ ΣΥΜΕΩΝ 110

ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΕΡΜΟΛΑΟΣ 109

ΒΛΑΧΑΝΤΩΝΗ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ 106

ΠΕΡΙΒΟΛΑ ΜΑΡΙΑ 103

 

Παναγιώτα Σούγια

 

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Ν. Ιωνίας Αττικής, κ. Συμεών Χατζηαγγελής

 Καταχωρήθηκε την: 18/05/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!