Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ» 
Τα νέα της πόλης μας

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΤΗΣ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ»

Για ακόμη μία χρονιά οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων των Δημοτικών Σχολείων της Νέας Ιωνίας ζωγράφισαν για το «Μπλόκο της Καλογρέζας» και παρουσιάζουν τα έργα τους στην αίθουσα του Δημοτικού Πολιτιστικού Κέντρου «Παναιτώλιο», στην Αλσούπολη.

Η έναρξη της λειτουργίας της συμβολικής αυτής έκθεσης ζωγραφικής έγινε τη Δευτέρα (12/3) και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή (18/3), όπου κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να θαυμάσει τη δημιουργικότητα των παιδιών και τον μοναδικό τρόπο που τιμούν τη θλιβερή επέτειο του «Μπλόκου της Καλογρέζας», που είχε ως συνέπεια την εκτέλεση 22 παλικαριών από τους Γερμανούς κατακτητές, με τη βοήθεια των δοσίλογων «Ελλήνων» συνεργατών τους.

Η σημαντική αυτή έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Ν. Ιωνίας, του Ο.Π.Α.Ν., των συγγενών των εκτελεσθέντων, του Α.Γ.Σ. «Ανατολή», του Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ν. Ιωνίας, του 1ου Συστήματος Αεροπροσκόπων, του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Καλογρέζας, του Ελληνικού Κέντρου Τέχνης & Πολιτισμού και του Φυσιολατρικού Ομίλου Ν. Ιωνίας, θα είναι ανοιχτή καθημερινά για το κοινό, από τις 10 π.μ. έως τη 1 μ.μ. και από τις 6:30 το απόγευμα μέχρι τις 9 το βράδυ.

 

Απόστολος ΣαλονικίδηςΚαταχωρήθηκε την: 16/03/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!