Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ 33οι ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2018» (Μέρος 1ο) 
Τα νέα της πόλης μας

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ 33οι ΑΓΩΝΕΣ ΔΡΟΜΟΥ «ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΛΟΓΡΕΖΑΣ 2018»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι 33οι Αγώνες Δρόμου δημοσίας οδού «Μπλόκο Καλογρέζας 2018», που πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής (11/3) στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας και στους πέριξ αυτού δρόμους, τους οποίους συνδιοργάνωσαν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Άθλησης & Νεολαίας (Ο.Π.Α.Ν.) του Δήμου Ν. Ιωνίας, ο Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας και ο Φυσιολατρικός Όμιλος Ν. Ιωνίας, με τεράστια συμμετοχή ανήλικων και ενήλικων αθλητριών και αθλητών.

Πρώτα διεξήχθη ο αγώνας των 1.500 μέτρων και ακολούθησε ο αγώνας των 10.000 μέτρων (τον όρκο των αθλητών εκφώνησε ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας-Ν. Χαλκηδόνας κ. Θεόδωρος Μανωλεδάκης, ο οποίος έτρεξε και ο ίδιος), την εκκίνηση των οποίων έδωσε ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, ενώ για ακόμη μια χρονιά την επίπονη παρουσίαση των αγώνων έφερε σε αίσιον πέρας ο Ταμίας του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» Ν. Ιωνίας κ. Κωνσταντίνος Τσαγκαράκης, τη φορά αυτή με συμπαραστάτριά του τη γυμνάστρια του Ο.Π.Α.Ν. κ. Αργυρώ Σοφρωνίου.

Αξίζει να σημειωθεί πως όλες και όλοι όσοι συμμετείχαν στους αγώνες αποκόμισαν, σύμφωνα με δηλώσεις τους, τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις, τόσο για την άρτια διοργάνωση των αγώνων όσο και για την άψογη διεξαγωγή τους.

Οι 33οι Αγώνες Δρόμου «Μπλόκο Καλογρέζας 2018» ολοκληρώθηκαν με τις απονομές των μεταλλίων και των κυπέλλων στις νικήτριες και στους νικητές όλων των προκαθορισμένων κατηγοριών, κι ακόμη απονεμήθηκε, κατόπιν κληρώσεως, το καθιερωμένο πλέον κύπελλο: «Το έπαθλο του αθλητή που δεν νίκησε».

Επίσης, οφείλουμε να επισημάνουμε πως -μεταξύ άλλων- τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας κ. Φιλίππα Αθυμαρίτου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Σχολικών Επιτροπών κ. Χρήστος Χατζηιωάννου, ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας και δημοτικός σύμβουλος («Ενότητα για τη Νέα Ιωνία») κ. Σπύρος Αμανατίδης, ο Πρόεδρος του Α.Γ.Σ. «Ανατολή» κ. Ευάγγελος Βασιλείου, ο Πρόεδρος του Α.Σ. «ΙΚΑΡΟΣ» Ν. Ιωνίας κ. Χάρης Σαλμάς, ο Ταμίας του Α.Γ.Σ. «ΑΝΑΤΟΛΗ» κ. Κωνσταντίνος Τσαγκαράκης, ο Πρόεδρος της ΔΙΑ.Π.Ε. κ. Γιάννης Δαρμογιάννης, ο Πρόεδρος της Ρουμελιώτικης Εστίας κ. Κωνσταντίνος Βελλιανίτης, η Γυμνάστρια του Ο.Π.Α.Ν. κ. Αργυρώ Σοφρωνίου κ.ά., και ακόμη να εξάρουμε το γεγονός πως μεταξύ των δεκάδων εθελοντών, που συνέβαλλαν στην ομαλή και απρόσκοπτη διεξαγωγή των αγώνων, υπήρξαν και 15 δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Ν. Ιωνίας.

 

Απόστολος Σαλονικίδης

*Δείτε περισσότερες φωτογραφίες, από τις βραβεύσεις των νικητών εδώ

 Καταχωρήθηκε την: 15/03/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!