Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΕΝΩΣΗ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ Ν. ΙΩΝΙΑΣ: ΜΟΥΣΙΚΟ "ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΗ ΡΟΥΜΕΛΗ" 
Τα νέα της πόλης μας

Δελτίο τύπου

“Σεργιάνι στη Ρούμελη”

Μια μοναδική μουσική ευωχία, ένα λυρικό και συνάμα νοητό ταξίδι με «όχημα» την Παραδοσιακή Μουσική στη Ρούμελη, χάρισε απλόχερα στο φιλοθεάμον κοινό ο κ. Δημήτρης Κώτσικας με την κομπανία του τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 το βράδυ στο Κέντρο Ελληνικής Μουσικής «Φοίβος Ανωγειανάκης» στο κέντρο της Αθήνας.

Ανταποκρινόμενοι στην ευγενική και συνάμα τιμητική πρόσκληση του κ. Κώτσικα, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας κ. Θανάσης Ραφτόπουλος και ο Χοροδιδάσκαλός μας κ. Ανδρέας Ατζάμπος, συμμετείχαν στη βραδιά την οποία κόσμησαν με την ερμηνεία τους και οι μουσικοί, κ. Γιώργος Κώτσικας στο βιολί, κ. Νίκος  Αγγελόπουλος στο λαούτο και κ. Θανάσης Κώτσικας στα κρουστά. Στο τραγούδι ο κ. Ηλίας Γάκος.

Το Μουσικό Σεργιάνι, όπως εύστοχα σημειώθηκε, στη Ρούμελη περιέλαβε, χωρίς ηχητική κάλυψη, σε ένα θαλερό και φιλικό κλίμα, σκοπούς από όλο το εύρος της, ενώ ακούστηκαν τραγούδια που σπάνια παρουσιάζουν πια οι κομπανίες. Συγχαρητήρια θερμά.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλέφωνο 698 9699 383 (what’ s up), email: enosiroumeliotonionias@yahoo.gr ή f/c Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας.Καταχωρήθηκε την: 15/11/2017
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!