Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΪΚΗΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΪΚΗΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ

Σε γνωστό μεζεδοπωλείο της πόλης μας, στην περιοχή του Περισσού, το βράδυ του Σαββάτου (11/2), η Φιλοζωική Ένωση Ν. Ιωνίας (Φ.Ε.Ν.Ι.) πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της και παράλληλα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, παρουσία πλήθους μελών και φίλων του συλλόγου, οι οποίοι απόλαυσαν ζωντανή μουσική και τραγούδια, καθώς κι ένα πλούσιο μενού.

Την εκδήλωση χαιρέτησε η Πρόεδρος της Φ.Ε.Ν.Ι., κ. Στέλλα Κοκοτζή, η οποία ευχαρίστησε τον δήμο για τη συνεργασία και αναφέρθηκε συνοπτικά στο σημαντικό έργο που επιτελεί η Ένωση στην περίθαλψη και προστασία των αδέσποτων ζώων του δήμου μας. Η κ. Κοκοτζή ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για την μεγάλη καμπάνια που έγινε πέρσι ενάντια στις φόλες που εξόντωσαν πλήθος ζώων και στα  θετικά αποτελέσματα της καμπάνιας. Η πρόεδρος της ΦΕΝΙ εξήγησε ότι η φετινή χρηματοδότηση του δήμου θα είναι αρκετά μεγαλύτερη, ότι αντί για ποτίστρες προτιμήθηκε για τα αδέσποτα η παροχή ξηράς τροφής, ενώ τόνισε την προσπάθεια για τη δημιουργία πανσιόν ζώων. Η κ. Κοκοτζή στάθηκε στην αναπτυσσόμενη φιλοζωία στη Ν. Ιωνία, στο νοσοκομείο ζώων που συνεργάζεται ο δήμος στο Πικέρμι, στο επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο bazaar και τέλος κάλεσε όλους τους συμπολίτες μας  να ενισχύσουν το έργο της Φιλοζωικής.

Το πρώτο κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας το έκοψε ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Εύχομαι χρόνια πολλά, καλή χρονιά, το ’17 να είναι καλύτερο από το ’16, να έχουμε κουράγιο και υπομονή να αντιμετωπίσουμε τα δύσκολα.».

Επίσης, κομμάτια βασιλόπιτας έκοψαν μεταξύ άλλων: η κ. Κατερίνα Γυρτάτου-Γερτάτου, εκπροσωπώντας τη δημοτική παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ», η εκπρόσωπος της «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» κ. Σακκαλόγλου, ο κ. Μητρόπουλος μέλος του ΔΣ της ΦΕΝΙ, ο κ. Λιάκας εκπαιδευτής σκύλων και ο κ. Μαγκαναδέλλης, εκδότης της «ΙΟΝΙΑΝΕΤ».

Η φιλοζωική βραδιά συνεχίστηκε με ιδιαίτερο κέφι μέχρι αργά το βράδυ.

 

Παναγιώτα Σούγια

Η κα Ζαχαράκη, μέλος του ΔΣ

Η Πρόεδρος της Φ.Ε.Ν.Ι., κ. Στέλλα Κοκοτζή

ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας, κ. Ηρακλής Γκότσης

Η κ. Κατερίνα Γυρτάτου-Γερτάτου, εκπροσωπώντας τη δημοτική παράταξη «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Η εκπρόσωπος της «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» κ. Σακκαλόγλου

Ο κ. Λιάκας εκπαιδευτής σκύλων

Ο κ. Μητρόπουλος μέλος του ΔΣ

Ο κ. Μαγκαναδέλλης, εκδότης της «ΙΟΝΙΑΝΕΤ»Καταχωρήθηκε την: 18/02/2017
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!