Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Παρουσίαση: Kέντρο ξένων γλωσσών "Ευρωγλώσσες ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ" 
Εκπαίδευση στην πόλη μας

Oι Ευρωγλώσσες ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ από το 1962, είναι ένα εκπαιδευτήριο με βαθιά οικογενειακή παράδοση.
Είναι ένας παιδαγωγικός οργανισμός που εκτός από τη σωστή εκμάθηση των ξένων γλωσσών, διαπλάθει ανθρώπινους χαρακτήρες, συνεργάζεται δημιουργικά με τα παιδιά και τα επιβραβεύει μεταξύ άλλων για τη δουλειά τους, για το ζήλο και τη δημιουργικότητα τους, μέσα από επιμορφωτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις.
Μετά από 43 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και αναγνωρισιμότητας, δεν είναι τυχαίο που οι απόφοιτοι, φέρνουν τα παιδιά τους ή τους γνωστούς τους να εγγραφούν για τις ξενόγλωσσες σπουδές τους.
Η ιδιοκτήτρια του κα Τζίνα Αθανασιάδου έχει τελειώσει την Ιταλική Σχολή Αθηνών με υποτροφία και έχει συνεχίσει τις σπουδές της στο Ιταλικό Ινστιτούτο από όπου έχει αποκτήσει το δίπλωμα της Ιταλικής γλώσσας και φιλολογίας.
Επίσης έχει σπουδάσει Αγγλική γλώσσα και φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου εισήχθη και αποφοίτησε με υποτροφία.
Κατόπιν συνέχισε στην Αγγλία με μεταπτυχιακές σπουδές τις οποίες ολοκλήρωσε επίσης με υποτροφία.
Το 1992 και ως συνεχιστής της μητέρας της Κικής Αντωνιάδου - Αθανασιάδου, αναλαμβάνει εκτός από τη διδασκαλία και τη Διεύθυνση των Σπουδών, την επιλογή και το συντονισμό των επίλεκτων και έμπειρων καθηγητών του κέντρου, απόφοιτων ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων.
Πιστεύει ότι από ένα σωστό εκπαιδευτικό σύστημα, ξεκινούν και καταλήγουν ο πολιτισμός και οι ανθρώπινες σχέσεις. Εκτιμά πως το σημερινό εκπαιδευτικό σύστημα νοσεί ...λόγω ανεπαρκούς συστήματος εφαρμογής, κακούς επαγγελματίες και εκπαιδευτές και συμβουλεύει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί τόσο για τα προσόντα των υπεύθυνων σπουδών, όσο και για τη διαχρονικότητα και τις υπηρεσίες των σχολών.
Όραμα της κας Αθανασιάδου, είναι να μετατρέψει τη σχολή εκμάθησης ξένων γλωσσών σε ένα πλήρες εκπαιδευτήριο, ιδίας φιλοσοφίας.
Το καινοτομικό εκπαιδευτικό σύστημα που εφαρμόζει, με τη χρήση πολυμέσων, τα αγγλικά ειδικά για μαμάδες, τα πρωινά τμήματα ενηλίκων ακόμη και τα ατομικά μαθήματα σε ειδικές τιμές, καλύπτουν όλες τις ανάγκες των σπουδαστών της.
Στις Ευρωγλώσσες ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ, διδάσκονται: Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά και Ιταλικά, με την πιστοποίηση του PALSO, καθώς επίσης και των αρμόδιων ξένων εκπαιδευτικών φορέων.
Ν. Γιαννά 53, Νεάπολη – Ν. Ιωνία.
Τηλ.: 210-2795179, Fax: 210-2711005

<<Πίσω σε Εκπαίδευση στην πόλη μαςΚαταχωρήθηκε την: 20/04/2016
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!