Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Παρουσίαση: Πρότυπος σταθμός προσχολικής αγωγής "Καραμελένια" 
Εκπαίδευση στην πόλη μας

Η κα Καράμπελα Ελένη, ιδιοκτήτρια του πρότυπου σταθμού προσχολικής  αγωγής ΚΑΡΑΜΕΛΕΝΙΑ, είναι απόφοιτη της σχολής νηπιαγωγών με ειδικότητα στην παιδοψυχολογία.
Στην ΚΑΡΑΜΕΛΕΝΙΑ, όλο το εκπαιδευτικό αλλά και διοικητικό προσωπικό, υποδέχεται τα μικρά παιδιά με αγάπη και στοργή, μαθαίνοντας τα να προσαρμόζονται εύκολα στους κανόνες της σχολικής ζωής και να εντάσσονται απρόσκοπτα και ομαλά στην ομάδα και το κοινωνικό σύνολο.
Με την υποχρέωση της συνολικής διαμόρφωσης της προσωπικότητας και τη θωράκιση τους με εφόδια κατάλληλα για να ενταχθούν με ασφάλεια στην κοινωνία, μεταλαμπαδεύει ηθικές αξίες και πρότυπα συμπεριφοράς βασισμένα στη δημοκρατία και την ιεράρχηση αξιών, μέσα από τη διασκέδαση, την ψυχαγωγία, αλλά και τη σκέψη και γνώση.
Μέσα από τις βασικές αλλά και συμπληρωματικές δραστηριότητες που περιλαμβάνουν οι σύγχρονες εκπαιδευτικές μέθοδοι, διδάσκεται μουσική, μπαλέτο, κολύμβηση, Mini Tennis, καθώς και η κοινωνική δραστηριότητα με συμμετοχή σε  γιορτές και θεατρικές εκδηλώσεις.
Συγχρόνως, αξιοποιείται η έμφυτη ικανότητα των παιδιών να μαθαίνουν σε παραλληλία με τη μητρική τους γλώσσα, μια ξένη γλώσσα (αγγλικά), μέσα από μεθόδους προσαρμοσμένες στην ηλικία τους.
Όλοι οι χώροι, καθώς και το μαγειρείο, είναι σχολαστικά καθαροί, ασφαλείς και κατάλληλα διαμορφωμένοι ώστε να πληρούν όλες τις υγειονομικές προδιαγραφές.
Παρέχεται ιατρικός έλεγχος κάθε 15 ημέρες από έμπειρο παιδίατρο, καθώς και ψυχολογική υποστήριξη για θέματα που αφορούν γονείς και παιδιά.
Δεμιρδεσίου & Χειμάρας 12 Περισσός (τέρμα Μήδειας)
Τηλ.: 210-2717320

<< Πίσω σε εκπαίδευση στην πόλη μαςΚαταχωρήθηκε την: 20/04/2016
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!