Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Παρουσίαση: Kέντρο ξένων γλωσσών "Λίζας Μαρίνου" 
Εκπαίδευση στην πόλη μας

Στο κέντρο Ξένων Γλωσσών της κας Λίζας Μαρίνου διδάσκονται μέσα από ολιγομελή τμήματα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά.
Με παράδοση στην ποιότητα διδασκαλίας, υπευθυνότητα και αγάπη για το παιδί, μεταλαμπαδεύουν οι έμπειροι καθηγητές τις γνώσεις τους.
Η επιτυχία του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Μαρίνου, στηρίζεται στην οργάνωση και ποικιλία των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων, αλλά και στη δυνατότητα να επιλέγει τους καλύτερους καθηγητές γλωσσών, παρέχοντας άριστης ποιότητας διδασκαλία και φροντίδα στον κάθε μαθητή.
Το εκπαιδευτικό σύστημα που εφαρμόζεται στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρίνου βασίζεται στην εφαρμογή της ξένης γλώσσας, μέσω της συμβολής των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Πιστεύοντας ότι η κίνηση της εικόνας, τα χρώματα, ο ήχος, η δυνατότητα εγγραφής και ελέγχου της προφοράς του μαθητή, κάνουν το μάθημα ιδιαίτερα ευχάριστο και κατανοητό, η συγκέντρωση και η αφομοίωση της γνώσης στο σπουδαστή είναι εξασφαλισμένη.
Έχοντας δημιουργήσει ένα επιτυχημένο εκπαιδευτικό σύστημα και προσπαθώντας να κεντρίσει το ενδιαφέρον των σπουδαστών, το Κέντρο Ξένων Γλωσσών Μαρίνου, χρησιμοποιεί σύγχρονο εκπαιδευτικό υλικό μεγάλων ευρωπαϊκών εκδοτικών οίκων.
«Στοχεύοντας στη σίγουρη επιτυχία, θέλοντας να αισθάνονται γονείς και σπουδαστές ότι κάναμε το μέγιστο δυνατό για να βοηθήσουμε τους μαθητές να εκπληρώσουν τους στόχους τους, προσφέρουμε επιπλέον δωρεάν ώρες για την προετοιμασία των διπλωμάτων», μας αναφέρει η κα Μαρίνου.
Σε συνεργασία με τους  γονείς και τους καθηγητές έχοντας μία άμεση επικοινωνία με απώτερο σκοπό τα καλύτερα αποτελέσματα, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη.
Βυζ. Αυτοκρατόρων 11, Περισσός (έναντι Ηλ. Σταθμού Περισσού), Τηλ.: 210–2581466


 <<Πίσω σε Εκπαίδευση στην πόλη μαςΚαταχωρήθηκε την: 20/04/2009
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!