Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Παρουσίαση: "AXON" Διεθνές Δίκτυο Σπουδών 
Εκπαίδευση στην πόλη μας

Η κα Αναστασία Σιδηροπούλου σπούδασε στο ABON  US στο Bristol U.K.και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο St . Michael’s College στο Vermont USA.  Εργάστηκε ως μεταφράστρια και από το 1990 ως καθηγήτρια αγγλικών.
Από το 1999 έως σήμερα είναι ιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια του ΑΧΟΝ  Ν. Ιωνίας.
Η κα Βασιλική Τσιτίνη με το πέρας των σπουδών της, ειδικεύεται στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.
Το 2001 συνεργάζεται με το ΑΧΟΝ Ν. Ιωνίας ενώ από το 2002 έως το 2005 αναλαμβάνει τη διεύθυνση σπουδών. Από το Μάιο του 2005 έως σήμερα είναι συνιδιοκτήτρια και γενική διευθύντρια του ΑΧΟΝ Καλογρέζας.
Και οι δυο αγαπούν ιδιαίτερα τα παιδιά και τη διδασκαλία και αυτό τις ώθησε να ασχοληθούν ενεργά με τα εκπαιδευτήρια τους.
Όπως μας ανέφεραν, τα προγράμματα διδασκαλίας της ΑΧΟΝ είναι θεμελιωμένα σε μια σύγχρονη παιδαγωγική μεθοδολογία εκμάθησης ξένων γλωσσών που συνίστανται στα εξής μέσα:• Τμήματα 5-9 ατόμων (με γραπτή εγγύηση) ομοιογενή σε ηλικία και επίπεδο
•  Video μαθήματα
• Εκπαιδευτικούς- καθηγητές πτυχιούχους Πανεπιστημίου
• Ασκήσεις με computer (μια ώρα εβδομαδιαίως υποχρεωτικά)
• Βιντεοσκοπήσεις
• Conversation classes
• Μαγνητοφώνηση
• Slides
• Βιβλία και μαγνητοφωνημένο υλικό ειδικά για την ΑΧΟΝ
Όντας ιδιαίτερα ευαίσθητες στο θέμα της παιδείας, θέλουν να κάνουν τη διαφορά μαθαίνοντας στους σπουδαστές τους σωστά ξένες γλώσσες και Η/Υ, μέσα σε ένα οικείο περιβάλλον.
Άλλωστε όπως μας τόνισαν, «η ανάγκη εκμάθησης ξένων γλωσσών και Η/Υ αποτελεί όχι μόνο εφόδιο για την επαγγελματική αποκατάσταση, αλλά και μέσο εξοικείωσης με διαφορετικές κουλτούρες, ενός κόσμου με ελεύθερη διακίνηση πολιτών».
Γι΄ αυτό και έδωσαν εξ αρχής μεγάλη βαρύτητα στο ανθρώπινο δυναμικό επιλέγοντας έμπειρους και καταρτισμένους καθηγητές που διδάσκουν με μεράκι.
Φιλοσοφία του εκπαιδευτηρίου τους, είναι να διατηρούν προσωπική επαφή και εξατομικευμένη διδασκαλία με τους σπουδαστές τους, καθώς και με τους γονείς τους προκειμένου να εξασφαλιστεί το καλύτερο δυνατόν εκπαιδευτικό αποτέλεσμα.
Αυτό όμως που μας είπαν ότι είναι το συγκριτικό τους πλεονέκτημα είναι «η έντιμη προσέγγιση τους στο σπουδαστή, η οποία δε στηρίζεται σε εμπορικές τακτικές όπως π.χ. διετή συμβόλαια, εκπτωτικά κουπόνια ή οτιδήποτε άλλο, ώστε να κρατιούνται οι συναλλαγές απόλυτα διαφανείς».
Αυτό το διάστημα έχει στραφεί μεγάλο μέρος της προσοχής τους στο νέο παράρτημα της Καλογρέζας.
Συγχρόνως, το Πανεπιστήμιο του Cambridge πιστοποίησε τον όμιλο ΑΧΟΝ να διεξάγει τις εξετάσεις της γλωσσομάθειας για τα πτυχία FCE-CAE-CPE.
Επίσης, ο εξεταστικός φορέας ECDL πιστοποιεί το χειρισμό των σπουδαστών στους Η/Υ.
Κέντρο Ν. Ιωνίας: Αγνώστων Ηρώων 76 & Ελευθερίου Βενιζέλου 52
(πλησίον Ταχυδρ. Ταμιευτηρίου), Τηλ.: 210–2723173–4-5.
email:
axon-neaionia@axon.gr
Κέντρο Καλογρέζας: Βυζαντίου & Βιθυνίας 17, Τηλ.: 210–2790611, 210-2791621,
email:
axon-kalograiza@axon.gr

<<Πίσω σε Εκπαίδευση στην πόλη μαςΚαταχωρήθηκε την: 20/04/2009
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!