Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Λευκά είδη - υφάσματα - κουρτίνες 
Στα γρήγορα-Για Shopping Therapy

 

ANALIN

Ένα νέο brand name στο χώρο των λευκών ειδών by ΧΙΟΝΟΥΛΑ HOME

Ερχόμαστε από παλιά και προχωράμε δυναμικά στο μέλλον. Η πορεία της ΧΙΟΝΟΥΛΑ HOME ξεκινάει το 1955 όταν ίδρυσε ο Σάββας Χατζηαργυρίου το υφαντήριο του με ξύλινα αργαλειά, βαδίζοντας πάνω στην παράδοση των θαυμαστών κλωστοϋφαντουργιών της Ν. Ιωνίας που με μοναδικό τρόπο έκαναν γνωστά τα προϊόντα τους σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο.

Ο συνδυασμός παραδοσιακής τέχνης και προηγμένου εξοπλισμού καταξίωσε γρήγορα την  ΧΙΟΝΟΥΛΑ HOME στο αγοραστικό κοινό, αφού γρήγορα προστέθηκε κι ένα σύγχρονο κατάστημα λιανικής πώλησης επί της οδού Αναξαγόρα 19 στη Ν.Ιωνία, καλύπτοντας κάθε είδους απαίτηση διακόσμησης της κατοικίας και του χώρου εργασίας.

Η εμπιστοσύνη της πελατείας μας στηριγμένη στη φιλική εξυπηρέτηση, στη γνώση και την εμπειρία των εργαζομένων μας, για όλη τη γκάμα των λευκών ειδών και ιδιαίτερα στις τιμές εργοστασίου που μας διακρίνουν, μας ώθησε στο επόμενο βήμα μας. Δημιουργήσαμε με πολλή περηφάνια το ΑNALIN, ένα νέο όνομα υψηλών προδιαγραφών στο χώρο των λευκών ειδών, για αγοραστικό κοινό ειδικών απαιτήσεων, διατηρώντας πάντα τις προσιτές τιμές μας.

Φιλοδοξούμε το νέο μας κατάστημα ANALIN, επί της Λ. Ηρακλείου 293, στη Ν. Ιωνία να εξυπηρετήσει το αγοραστικό κοινό της ευρύτερης περιοχής των γύρω προαστίων, αλλά και όλης της Αττικής, αφού είναι πολύ κοντά στους σταθμούς τρένου της Ν.Ιωνίας και του Ηρακλείου.

Είμαστε σίγουροι ότι με τις φιλικές συμβουλές των ειδικών μας, θα σας προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία ξενάγησης στο κόσμο των λευκών ειδών και άλλων παρεμφερών προϊόντων που θα σας μείνει αξέχαστη.

 

ANALIN
Λ. Ηρακλείου 293, Ν. Ιωνία

Τηλ.: 210 2719271

Fax: 210 2719280

 

ΧΙΟΝΟΥΛΑ
ΑΝΑΞΑΓΟΡΑ 19, Ν.ΙΩΝΙΑ
Τηλ.: 210-2772482, Fax: 210 2793923

www.xionoula.gr
e-mail: info@xionoula.gr

 

 

ΒΟΥΤΣΙΝΑΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΑΝΔ. ΚΑΡΒΟΥ 27, Ν. ΙΩΝΙΑ
Τηλ.: 210-2794717Καταχωρήθηκε την: 13/04/2015
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!