Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Μεζεδοπωλείο "Το Μπούκοβο" 
Στα Γρήγορα-Για Φαγητό & όχι μόνο

 

ΤΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ - ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ

Ο κόσμος της γεύσης για μια ακόμα φορά μας εκπλήσσει. Ένα νέο μεζεδοπωλείο ξεκίνησε τις γευστικές του διαδρομές στη Ν. Ιωνία, στην περιοχή της Νεάπολης, κοντά στην εκκλησία του Αγ. Ευσταθίου.

Το ΜΠΟΥΚΟΒΟ διαθέτει αναμφισβήτητα σοβαρά πλεονεκτήματα. Για τους γνώστες της σωστής εστίασης οι γεύσεις, η εξυπηρέτηση και οι καλές τιμές είναι τα βασικά στοιχεία που ο πελάτης αναζητεί. Το ΜΠΟΥΚΟΒΟ διαθέτει και τα τρία και όχι μόνο. Πρώτα απ’ όλα οι άνθρωποι, η Βάσω και ο Σπύρος, οι ιδιοκτήτες του, που με περίσσια καλοσύνη, με πραγματικό ενδιαφέρον, σε υποδέχονται και επιθυμούν ειλικρινά να σε εξυπηρετήσουν.

Οι ιδιοκτήτες του μιλάνε με περηφάνια για το ΜΠΟΥΚΟΒΟ, γιατί έχουν βάλει στο μαγαζί την ψυχή τους. Κι αυτό είναι ορατό, στην όλο φροντίδα παρουσίαση των πιάτων τους, στα φοβερά γευστικά μεζεδάκια, στις απίστευτες σπεσιαλιτέ, όπως το χοιρινό κότσι με πικάντικη σάλτσα, τα κοτοκριτσίνια, τα μπριζολάκια με χαλούμι στη σχάρα, οι κολοκυθοκεφτέδες, τα τυλιχτά μελιτζανάκια, οι πολλές εκπλήξεις και τα πιάτα ημέρας που σίγουρα θα γαργαλίσουν τον ουρανίσκο σας.

Η φροντίδα όμως φαίνεται στην καθαριότητα και στη φωτεινότητα που αγγίζει τον επισκέπτη μόλις μπαίνει στο μαγαζί, στο ειλικρινές ενδιαφέρον για την εξυπηρέτηση του πελάτη, στα φρέσκα προϊόντα που εγγυάται το ΜΠΟΥΚΟΒΟ και βεβαίως η ανθρώπινη ζεστασιά του προσωπικού και των ιδιοκτητών που σε έλκει να τους ξαναεπισκεφτείς.

Όμως δεν είναι μόνο το καλό φαγητό και οι οικονομικές τιμές, το ΜΠΟΥΚΟΒΟ με ιδιαίτερη ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης στηρίζει κοινωνικές προσπάθειες της πόλης μας γιαυτό γρήγορα έγινε το αγαπημένο στέκι πολλών που ασχολούνται με τα κοινά, καλοφαγάδων με άποψη, ανθρώπων της συντροφιάς, ανδρών και γυναικών που η εστίαση σημαίνει πολλά περισσότερα από ένα καλό φαγητό και το ΜΠΟΥΚΟΒΟ τα διαθέτει όλα.

Επισκεφτείτε το!

ΑΓΓΕΛΟΥ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΥ 26, Ν. ΙΩΝΙΑ - ΝΕΑΠΟΛΗ

Τηλ. επικοινωνίας: 210 2798175

 

 

 

 

 Καταχωρήθηκε την: 22/07/2016
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!