Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Μικρογεύματα 
Στα Γρήγορα-Για Φαγητό & όχι μόνο

Ο ΜΕΓΑΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ

Ανοικτά 24 ώρες, κάθε μέρα!

 

To πιο δημοφιλές κατάστημα μικρογευμάτων στη Ν. Ιωνία, που παραμένει ανοιχτό για 24 ώρες τα τελευταία 24 χρόνια, είναι αναμφίβολα ο «Μέγας Πειρασμός». Σε κάνει να στρίβεις δεξιά στην Ευαγγελικής Σχολής, όταν κατεβαίνεις τη Λ. Ηρακλείου, μιας και η μυρωδιά της φρέσκιας τυρόπιτας και του πεϊνιρλί είναι αδύνατο να μην σε παρασύρουν!

Από τα λίγα hot spots της Ν. Ιωνίας, ο «Μέγας  Πειρασμός», παραμένει στην κορυφή έχοντας ως απόλυτη αρχή τη χρήση αγνών υλικών, τη χειροποίητη ζύμη, την αγάπη και την εμπειρία στα μικρογεύματα.

Όλα τα υλικά παρασκευής, είναι ελληνικά και αγνά, ώστε να ταιριάζουν με τον υγιεινό τρόπο διατροφής, εξασφαλίζοντας γεμάτες και απολαυστικές γεύσεις. Στον «Μέγα  Πειρασμό»,  θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών όπως: Μπουγάτσα (και με σοκολάτα), τυρόπιτα, σπανακόπιτα, πίτσα, ζαμπονοτυρόπιτα, πεϊνιρλί, αλλά και κάθε είδους καφέ, ειδικά αν είστε πρωινός τύπος.

Με πολλή καθημερινή δουλειά, υπομονή αλλά και επιμονή, όλο το προσωπικό εξαιρετικά ευγενικό και εξυπηρετικό και ο ιδιοκτήτης κ. Στέλιος Ξεφτέρης, αναλαμβάνουν το πόστο τους στο εργαστήριο με σκοπό να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο ενώ, όπως μας λένε, η θετική ανταπόκριση του κόσμου όλα αυτά τα χρόνια είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση της προσπάθειάς τους.

Κι αν ακόμα αναρωτιέστε τι κάνει τον «Μέγα Πειρασμό» ξεχωριστό, πέρα από την υψηλή ποιότητα και την άψογη εξυπηρέτηση, την απάντηση δίνει ο κ. Στέλιος, ο οποίος έκλεισε τη συζήτησή μας: «Θέλω να ευχαριστήσω, μέσα από την καρδιά μου, τους κατοίκους της Ν. Ιωνίας – με τους περισσότερους εκ των οποίων διατηρώ  πλέον και προσωπικές σχέσεις – για τη ζήτηση, την προτίμηση που μας δείχνουν και την καθημερινή τους ανταπόκριση».

 

ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ 2, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Τηλ. επικοινωνίας: 210 2771374

 

 Καταχωρήθηκε την: 20/09/2015
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!