Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


17Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
Aποφάσεις/Ανακοινώσεις Δ.Σ.

Προς: Τους κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Ν.Ιωνίας

Σας καλούμε σε συνεδρίαση στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Αγ.Γεωργίου 40)την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2006 και ώρα 21:30, για να συζητήσουμε τα παρακάτω θέματα:

1. Ανακοινώσεις κ.Δημάρχου.
2. Ερωτήσεις Δημοτικών Συμβούλων.
3. Παραχώρηση θέσης στάθμευσης Ι.Χ. αναπηρικού αυτοκινήτου.
4. Πρόταση επιτροπής επίλυσης φορολογικών διαφορών Ν.1080/80 άρθρο 32.
5. Παραχώρηση κοινόχρηστου χώρου σε ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ.
6. 12η Αναμόρφωση του Δημοτικού Προϋπολογισμού οικ. Έτους 2006.
7. Έκδοση απόφασης περί σύμφωνης γνώμης ή μη για την 50/2006 πράξη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΑΠΗ, που αφορά  στην 5η αναμόρφωση  του προϋπολογισμού του.
8. Αποδοχή χρηματοδότησης για το έργο: <<Κατασκευή Σταθμού Αυτοκινήτων στο Ο.Τ. 150 (σε συνδυασμό με τη λειτουργία συστήματος ελεγχόμενης  στάθμευσης στο Εμπορικό Κέντρο της Ν.Ιωνίας) του Ν. Αττικής)>> με τη μέθοδο ΣΔΙΤ, μετά την ένταξή του στο πρόγραμμα <<ΘΗΣΕΑΣ>>.
9. Συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης και Παραλαβής προσυμβατικής διαδικασίας  για την υλοποίηση του έργου: <<Κατασκευή Σταθμού Αυτοκινήτων στο Ο.Τ. 150 (σε συνδυασμό με τη λειτουργία συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης στο Εμπορικό Κέντρο της Ν.Ιωνίας)>>με τη μέθοδο ΣΔΙΤ.
10. Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού και Τακτοποιητικού Πίνακα εργασιών του έργου : <<Ανακατασκευή Πεζοδρομίων  Οδού Σινώπης>>.
11. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού & Τακτοποιητικού Πίνακα του έργου: <<Αποκατάσταση τοπικών φθορών σε όλο το Δήμο>>.
12. Έγκριση επτά (7) ημερών εβδομαδιαίας εργασίας για τους σχολικούς φύλακες της Διεύθυνσης Διοικητικών του Τμήματος Παιδείας και Σχολικών Επιτροπών για το έτος 2007 .
13. Έγκριση για υπερωριακή απασχόληση κατά τις απογευματινές ώρες του προσωπικού που υπηρετεί στο Δήμο μας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου χρόνου, για το έτος 2007 (Σχολικοί Φύλακες).
14. Έγκριση για υπερωριακή απασχόληση κατά τις απογευματινές ώρες του προσωπικού, που υπηρετεί στο Δήμο μας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου χρόνου και Ορισμένου χρόνου, για το έτος 2007 για τις ανάγκες των Διευθύνσεων Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.
15. Έγκριση για υπερωριακή απασχόληση κατά τις απογευματινές ώρες του προσωπικού που υπηρετεί στο Δήμο μας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Ορισμένου χρόνου, για το έτος 2007 (διεύθυνση καθαριότητας)
16. Έγκριση για υπερωριακή απασχόληση κατά τις απογευματινές ώρες του προσωπικού που υπηρετεί στο Δήμο μας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Ορισμένου χρόνου, για το έτος 2007 (Διεύθυνση Γεωτεχνικών).
17. Έγκριση για υπερωριακή απασχόληση κατά τις απογευματινές ώρες του προσωπικού που υπηρετεί στο Δήμο μας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου χρόνου, για το 2007 (Διεύθυνση γεωτεχνικών).
18. Έγκριση για υπερωριακή απασχόληση κατά τις απογευματινές ώρες του προσωπικού που υπηρετεί στο Δήμο μας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου χρόνου, για το έτος 2007 (Διεύθυνση Καθαριότητας)
19. Έγκριση για υπερωριακή απασχόληση κατά τις απογευματινές ώρες του προσωπικού που υπηρετεί στο Δήμο μας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Ορισμένου χρόνου, για το έτος 2007 (Διεύθυνση Τεχνικών).
20. Έγκριση για υπερωριακή απασχόληση κατά τις απογευματινές ώρες του προσωπικού που υπηρετεί στο Δήμο μας  με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου Αορίστου χρόνου, για το έτος 2007 (Διεύθυνση Τεχνικών)
21. Έγκριση νυχτερινής περισυλλογής απορριμμάτων και διακεκομμένο ωράριο εργασίας του έτους 2007 για την Υπηρεσία  Καθαριότητας και Μηχανολογικού.
22. Έγκριση επτά ημερών εβδομαδιαίας εργασίας για το Τμήμα Συντηρήσεων-Μικροεπισκευών και Μελετών  προμηθειών της Δ\νσης Τεχνικών Υπηρεσιών για το έτος 2007.
23. Έγκριση επτά ημερών εβδομαδιαίας εργασίας για την Υπηρεσία Καθαριότητας & Μηχανολογικού για το έτος 2007.
24. Έγκριση επτά ημερών εβδομαδιαίας εργασίας για το Γραφείο Δημοτικής Κατασκήνωσης του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής της Δ/νσης Διοικητικών Υπηρεσιών για το έτος 2007. 
25. Έγκριση επτά ημερών εβδομαδιαίας εργασίας για την Υπηρεσία Γεωτεχνικών για το έτος 2007.
26. Ψήφιση Πίστωσης.


Ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου                                     
Πέτρος Μπουρδούκος         Καταχωρήθηκε την: 12/12/2006
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!