Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Ηλεκτρονικό χαρτί 
Internet: οδηγίες χρήσης

Η ημέρα που θα διαβάζουμε την εφημερίδα μας, το περιοδικό μας, το βιβλίο που μας ενδιαφέρει σε ηλεκτρονικό χαρτί, είναι εξαιρετικά κοντά μας.

Το ηλεκτρονικό χαρτί θα είναι πολύ χρήσιμο επειδή όταν διαβάζουμε μια εφημερίδα τότε τα άρθρα της εφημερίδας θα ανανεώνονται αυτόματα, σύμφωνα με τα γεγονότα που συμβαίνουν στην επικαιρότητα.

Επίσης το ηλεκτρονικό χαρτί θα έχει πολλές εφαρμογές σε διαφημιστικές καμπάνιες, όπως σε αφίσες στους δρόμους, σε κτίρια, σε πίνακες ανακοινώσεων.

Πολλές εταιρείες έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό το νέο επίτευγμα επειδή πιστεύουν ότι θα φέρει την επανάσταση στο χαρτί.

Το ηλεκτρονικό χαρτί θα έχει όλες τις ιδιότητες του χαρτιού, θα μπορούμε να το διπλώσουμε, να το κάνουμε ρολό χωρίς να πάθει απολύτως τίποτα.

Η Fujitsu μέσα στο 2006 θα κυκλοφορήσει το έξυπνο ηλεκτρονικό χαρτί και η εταιρεία Siemens το 2007.

Το νέο ηλεκτρονικό χαρτί δεν θα χρειάζεται εξωτερικό υπολογιστή ούτε τροφοδοσία ρεύματος, η μπαταρία θα είναι τυποποιημένη.

Επίσης το ηλεκτρονικό χαρτί θα λειτουργήσει και ως οθόνη αφής που θα έχουμε τα αποτελέσματα που επιθυμούμε με ένα άγγιγμα της οθόνης.Καταχωρήθηκε την: 02/03/2010
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!