Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Τεστ Εγκυμοσύνης/ Ωορρηξίας/ Εμμηνόπαυσης/ Σακχάρου 
Χρήσιμα άρθρα για την υγεία

ΤΕΣΤ ΕΜMΗΝΟΠΑΥΣΗΣ: Μετά τα επίπεδα της ορμόνης FSH (θυλακιοτρόπος) στα πρωινά ούρα μεταξύ της δεύτερης και τρίτης ημέρας του κύκλου. Κοστίζει 20 € περίπου.

ΤΕΣΤ ΣΑΚΧΑΡΟΥ: Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην ηλεκτρονική συσκευή που απλά μετρά το σάκχαρο και στην πιο σύνθετη έκδοσή της που μετρά επίσης τα επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων. Είναι και οι δύο εύχρηστες και τα αποτελέσματα που δίδονται σε λίγα δευτερόλεπτα θεωρούνται ακριβή. Κοστίζει περίπου 2,5 - 5 €. 

ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ: Ανιχνεύουν την παρουσία της χοριακής στα ούρα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έξι μέρες πριν την αναμενόμενη περίοδο και δίνουν αποτελέσματα σε 2 με 8 λεπτά Σε περίπτωση που βγει αρνητικό αλλά ο κύκλος καθυστερεί , το τεστ πρέπει να επαναληφθεί μετά από μία εβδομάδα. Κυκλοφορούν σε μονή και διπλή συσκευασία για την επαλήθευση. Προσοχή το τεστ δεν είναι αξιόπιστο όταν η γυναίκα παίρνει φάρμακα που περιέχουν την ορμόνη hCG. Κόστος 12,5 € - 25 € περίπου.

ΤΕΣΤ ΩΟΡΡΗΞΙΑΣ: Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στο ηλεκτρονικό τεστ που αποτελείται από έναν αισθητήρα κι έναν ηλεκτρονικό μετρητή που δίνει τις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας κι επομένως οδηγεί στον εντοπισμό των γόνιμων ημερών και στο τεστ ωορρηξίας στα ούρα που μετρά την ορμόνη LH (ωχρινοτρόπο) στα πρωινά ούρα.Καταχωρήθηκε την: 18/03/2014
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!