Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Ανέκδοτο 
Χρήσιμα άρθρα για την υγεία

Το παρακάτω είναι ένα πολύ ενδιαφέρον ανέκδοτο από τη ζωή του George Bernard Shaw που αφορά τη χορτοφαγική διατροφή.

Μια φορά που ήταν πολύ άρρωστος οι γιατροί του είπαν ότι αν δεν άρχιζε να τρώει αυγά και σούπα από κρέας, θα πέθαινε. Ο κ. Shaw όμως, ήταν φανατικός χορτοφάγος και δεν ίδρωνε το αυτί του.

Όταν οι γιατροί απελπίστηκαν από την πεισματική άρνηση του ασθενή τους να εγκαταλείψει την αυστηρή χορτοφαγική του διατροφή, του μήνυσαν ότι δεν μπορούν να του εγγυηθούν ότι δεν θα πεθάνει.

Τότε, ο Shaw κάλεσε τον ιδιαίτερο γραμματέα του και παρουσία των γιατρών του υπαγόρευσε την διαθήκη του που έλεγε: "Με αυτή μου τη διαθήκη δηλώνω ότι, τελευταία μου επιθυμία είναι όταν εγώ πια δεν θα είμαι αιχμάλωτος αυτού του φυσικού σώματος και θα μεταφέρεται το φέρετρό μου στο νεκροταφείο, να συνοδεύεται από βαρυπενθούντες από τις ακόλουθες κατηγορίες: πρώτον πτηνά, δεύτερον αρνιά, πρόβατα, αγελάδες και άλλα ζώα αυτού του είδους, τρίτον ζωντανά ψάρια μέσα σε γυάλες. Κάθε ένας από τους βαρυπενθούντες πρέπει να κρατά μια πινακίδα που να έχει την εξής επιγραφή: "Ω Κύριε, να είσαι φιλεύσπλαχνος προς τον ευεργέτη μας κ. Shaw, που έδωσε τη ζωή του για να σώσει τις δικές μας!"Καταχωρήθηκε την: 08/03/2011
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!