Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Τρώτε σωστά σύμφωνα με τον τύπο του αίματός σας 
Χρήσιμα άρθρα για την υγεία

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ: PETER D’ADAMO
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΡΟΥΞΗΣ
ΣΕΛΙΔΕΣ: 416
ΕΚΔΟΣΕΙΣ: ΔΙ0ΠΤΡΑ, ΖΑΛΟΓΓΟΥ 9, ΑΘΗΝΑ,
ΤΗΛ. 210-3805228, FAX: 210-3302882,
e-mail:
info@dioptra.gr, www.dioptra.gr

«Πώς θα σας φαινόταν αν σας έλεγα ότι το μυστικό για μια υγιή σφριγηλή και χωρίς ασθένειες ζωή είναι τόσο απλό όσο το να γνωρίζετε τον τύπο του αίματός σας;» ρωτάει ο Δρ Peter D’ Adamo, και στο βιβλίο «ΤΡΩΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ», μας υποδεικνύει τη λύση με απλό τρόπο.

Αν υποψιαστήκατε ποτέ ότι η διατροφή ή η άσκηση δεν πρέπει να είναι οι ίδιες για όλους, έχετε δίκιο. Πράγματι, οι τροφές που απορροφώνται πλήρως από τον κάθε οργανισμό και ο τρόπος που το σώμα καθενός αντιδρά στο άγχος διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο του αίματός του.

Ο τύπος του αίματος εκφράζει τη χημεία του σώματός σας. Είναι το κλειδί για την εξερεύνηση των μυστηρίων που σχετίζονται με την αρρώστια, την μακροζωία, την υγεία και φόρμα και την συναισθηματική δύναμη. Καθορίζει την επήρειά σας στις ασθένειες, τις τροφές που πρέπει να τρώτε καθώς και τους τρόπους να αποφύγετε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Μόλις πρόσφατα άρχισαν να ενώνονται όλα τα κομμάτια του επιστημονικού και κλινικού παζλ. Ο Δρ D’ Adamo πέρασε τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ερευνώντας τη σύνδεση μεταξύ του τύπου του αίματος, των τροφών και των ασθενειών, και η έρευνά του βασίζεται στα τριάντα χρόνια εργασίας του πατέρα του. Τώρα ο Δρ. D’ Adamo προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση εξασφάλισης της υγείας σας, ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα που είναι το σωστό για τον τύπο του αίματός σας.

Το «ΤΡΩΤΕ ΣΩΣΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΣ» υποδεικνύει έναν σαφή, απλό τρόπο ζωής που ο καθένας μπορεί να ακολουθήσει. Πρόκειται για ένα επαναστατικό βιβλίο που θα αλλάξει τον τρόπο ζωής και διατροφής σας.

Ο Δρ. D’ Adamo είναι ένας διάσημος φυσιοθεραπευτής γιατρός, ερευνητής και καθηγητής. Η εκτεταμένη μελέτη και κλινική έρευνα της σχέσης μεταξύ του τύπου του αίματος και της υγείας και ασθένειας έφερε ριζοσπαστικά αποτελέσματα σε πολλές ασθένειες, μεταξύ αυτών και τον καρκίνο του θώρακα. Ο Δρ. D’ Adamo που έχει συγγράψει άρθρα για πληθώρα ιατρικών δημοσιευμάτων, ανακηρύχτηκε Γιατρός της Χρονιάς το 1990.

2η Έκδοση μέσα σε 20 ημέρες!Καταχωρήθηκε την: 17/03/2010
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!