IoniaNet  


Ψηφοφορία
ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ;
ΕΤΣΙ ΚΙ ΕΤΣΙ 43.3%
ΝΑΙ 29.7%
ΟΧΙ 27.0%

 

 
 

Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Ποιοι είμαστε 
Οι υπηρεσίες μας

ΙΟΝΙΑΝΕΤ.gr

H IONIANET λειτουργεί ως καθημερινή εφημερίδα της Ν.Ιωνίας στο Διαδίκτυο. Καθημερινά, με συνεχείς ανανεώσεις η IONIANET  ενημερώνει ΑΜΕΣΑ για ότι συμβαίνει στην πόλη μας.
ΣΥΝΕΧΗΣ ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ - ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ - ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ - ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ  και πολλές άλλες ενότητες, δίνουν στην IONIANET τη δυναμική ενός σύγχρονου μέσου επικοινωνίας.

Στην IONIANET συνεργάζονται αξιόλογοι συμπολίτες μας από τους χώρους της πολιτικής, της οικονομίας, του πολιτισμού, των συλλόγων και φορέων της Ν.Ιωνίας. Σκοπός η ενημέρωση κάθε ενδιαφερομένου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για την πόλη της Ν.Ιωνίας, αλλά και η βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των κατοίκων της.

Οι πολίτες της Ν.Ιωνίας μέσα από το ΙΟΝΙΑΝΕΤ συζητούν ανοιχτά για κάθε θέμα που τους απασχολεί, θίγοντας τα καλώς και τα κακώς κείμενα της πόλης μας, αλλά και γενικότερα.

Το ΙΟΝΙΑΝΕΤ λειτουργεί από το 2000 ως ενημερωτικό portal για τη Ν.Ιωνία, το οποίο από 1/5/2006 μετεξελίχθηκε  και σε καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα της Ν.Ιωνίας.

Δημιουργός και υπεύθυνη εταιρεία για το ΙΟΝΙΑΝΕΤ είναι η IQ COMMUNICATIONS.

 

IQ COMMUNICATIONS

Η IQ COMMUNICATIONS ιδρύθηκε από τον κ. Βασίλειο Μαγκαναδέλλη ο οποίος δραστηριοποιήθηκε από το 1978 στο χώρο των εγκυκλοπαιδικών εκδόσεων και από το 1983 έως το 1995 διατηρώντας βιβλιοπωλεία.

Από το 1990 ασχολείται επαγγελματικά με το χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και της διαφήμισης. Σε τοπικό επίπεδο διετέλεσε συνεκδότης της εφημερίδας ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ (1990-1996), εκ των δημιουργών του νεανικού περιοδικού ΤΕΕΝΑGERS (1992-95) και συνδιαχειριστής του δημοτικού Ραδιοφωνικού σταθμού 94,1 fm, του Δήμου Ηρακλείου Αττ.(1993-94).

Από το 1998 μέχρι σήμερα είναι εκδότης της οικονομικής έκδοσης ΠΑΝΟΡΑΜΑ ΑΓΟΡΑΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ, εκδίδοντας παράλληλα και διάφορες άλλες εκδόσεις, όπως ο ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ, το ΛΕΥΚΩΜΑ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ "ΙΩΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ" , τη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ-ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ,κλπ, ενώ συνεργάζεται ως σύμβουλος έκδοσης  και για άλλες τοπικές εκδόσεις. Ασχολείται παράλληλα ενεργά με το χώρο του INTERNET και το 2000, δημιουργεί το IONIANET ως ενημερωτικό portal για τη Ν. Ιωνία, το οποίο από 1/5/2006 μετεξελίχθηκε  και σε καθημερινή ηλεκτρονική εφημερίδα της Ν. Ιωνίας.

Πέρα από το τοπικό επίπεδο ο κ. Βασίλης Μαγκαναδέλλης εργάστηκε επίσης ως υπεύθυνος marketing σε πανελλαδικά περιοδικά (1996-98)και συνεργάζεται ως σύμβουλος έκδοσης και επικοινωνίας για άλλες εκδόσεις, για φορείς και επιχειρήσεις, στελεχών ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΩΝ και ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. Μεταξύ αυτών του Εμπορικού Συλλόγου Αγ. Παρασκευής, αναλαμβάνοντας την έκδοση του ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και του Ελληνο - Ιταλικού Επιμελητηρίου Αθηνών αναλαμβάνοντας την παραγωγή του Ιταλικού περιοδικού SISTEMA ITALIA.

Η IQ COMMUNICATIONS στελεχώνεται από έγκυρα στελέχη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, της διαφήμισης και των νέων τεχνολογιών, με πολυετή εμπειρία. Ως αντικείμενο έχει την ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΠΡΟΗΓΜΕΝΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ και την παροχή ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ. Από το 2003 η IQ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ δίνει παράλληλα με τα παραδοσιακά έντυπα μέσα επικοινωνίας, ιδιαίτερη έμφαση στα νέα μέσα επικοινωνίας (π.χ. INTERNET, MOBILE MARKETING) πιστεύοντας ότι οι νέες τεχνολογίες επικοινωνίας μπορούν να προσφέρουν πολλές πρόσθετες δυνατότητες στους πελάτες της. 

Ως επιχειρηματικό όραμα πιστεύει στην υγιή επιχειρηματικότητα η οποία θα σέβεται τον καταναλωτή. Για αυτό το λόγο υποστηρίζει τις προσπάθειες τοπικών συλλόγων και φορέων, των επιμελητηρίων , των καταναλωτικών οργανώσεων και των αρμόδιων κρατικών φορέων προστασίας καταναλωτή.

Για να δείτε τις πλήρεις υπηρεσίες μας πατήστε εδώΚαταχωρήθηκε την: 14/06/2015
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!