Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Αθλητικά Σωματεία του Δήμου Ν.Ιωνίας - EΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 
Αθλητική

(Παρουσίαση στο έντυπο του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Δ.Ν.Ι 2006)

H ιστορικότερη ομάδα Μπάσκετ στο Δήμο Ν. Ιωνίας με έτος ίδρυσης το 1976.
Τρεις δεκαετίες πρωταγωνίστησε στα τοπικά πρωταθλήματα, με αποκορύφωμα την περίοδο 1997 - 2001, (στο «σαλόνι» του Μπάσκετ την Α' κατηγορία Αθηνών), όπου την τελευταία στιγμή έχασε την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.
Δυστυχώς οι μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις αυτών των κατηγοριών και οι πενιχρές οικονομικές επιχορηγήσεις είχαν σαν αποτέλεσμα την διαδοχική πτώση της ομάδας στην Δ' κατηγορία Αθηνών κάτι που άλλωστε συνέβη σε δεκάδες σωματεία σε όλη τη χώρα, πολλά εκ των οποίων διαλύθηκαν ή άλλα συγχωνεύθηκαν.
Παρ' όλες όμως τις δυσκολίες ο σύλλογος συνεχίζει την προσπάθειά του με παιδιά που προέρχονται από τα πολυπληθή τμήματα υποδοχής του.
Ευχάριστη έκπληξη είναι η εκ του μηδενός δημιουργία της γυναικείας ομάδας η οποία μάλιστα σήμερα μετά την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Αθηνών είναι στην Πρώτη θέση της βαθμολογίας.
Ο σύλλογος εκτός των τμημάτων ανδρών και γυναικών διατηρεί τμήματα Εφήβων - Παίδων - Παμπαίδων - Μίνι - Παγκορασίδων και Κορασίδων καθώς και Ακαδημίες με αγόρια και κορίτσια ηλικίας 6 - 12 ετών τα οποία μαθαίνουν τα μυστικά του Μπάσκετ κάθε Σάββατο και Κυριακή από τις 8 το πρωί έως τις 11, στο κλειστό Γυμναστήριο Ν. Ιωνίας στα Πευκάκια.
Ο αριθμός των αθλουμένων στα αγωνιστικά  τμήματα και τις Ακαδημίες υπερβαίνει τους 200 και αυτό δείχνει την αγάπη των δημοτών μας προς το άθλημα του Μπάσκετ, το οποίο άλλωστε μας έχει δώσει τις μεγαλύτερες διακρίσεις σε συλλογικό και σε εθνικό επίπεδο.
Ο σύλλογός μας λειτούργησε και φέτος από τις 23 έως τις 31 Αυγούστου CAMP για παιδιά αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 10 έως 15 ετών στην Αθλητική Κατασκήνωση «ΧΡΥΣΗ ΑΜΜΟΣ», στη υπεροχή παραλία της Ανάληψης στη Μεσσηνία.Το 2006 το CAMP θα γίνει το τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου στο ίδιο μέρος και είναι ελεύθερο για όλα τα παιδιά του Δήμου μας.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Α’ ΑΝΤIΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΙΤΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ
Β’ ΑΝΤIΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ
Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΤΕΡΛΗΣ ΤΑΚΗΣ
ΤΑΜIΑΣ: ΓΛΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΜΕΛΗ: ΛΕΚΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΠΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΗΣ, ΑΡΜΕΝΗΣ ΝΙΚΟΣ, ΚΥΡΙΟΓΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ, ΚΟΗΣ ΒΙΑΣ, ΠΑΝΤΕΡΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο 6977292052
Πληροφ.:
κ. Τάκη Παντερλή
Ταχ. Δ/νση: Κηφισσού – Θυατείρων 1
Τηλ.: 2102759768  2102777721
FAX: 2102712456Καταχωρήθηκε την: 18/04/2006
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!