Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Αθλητικά Σωματεία του Δήμου Ν.Ιωνίας - Α.Ο Ν.ΙΩΝΙΑΣ 
Αθλητική

(Παρουσίαση στο έντυπο του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Δ.Ν.Ι 2006)

O αθλητισμός στην σημερινή εποχή πέρα από την κοινωνική προσφορά προς την νεολαία, με την ικανοποίηση σημαντικών αναγκών εκγύμνασης και την προσφορά πολλών εναλλακτικών λύσεων απέναντι στα αδιέξοδα της σημερινής κοινωνίας, αποτελεί σε κάποιο βαθμό μαζί και με άλλους παράγοντες και την βιτρίνα προόδου και ανάπτυξης ενός τόπου. Σημαντικός τομέας του αθλητισμού είναι το ποδόσφαιρο και παρόλες τις συγκυρίες και δυσκολίες που αναπτύσσονται, συνεχίζει να παραμένει ο βασιλιάς των σπορ.
Η Νέα Ιωνία εδώ και πολλές δεκαετίες εθεωρείτο σαν κυψέλη δημιουργίας ταλαντούχων ποδοσφαιριστών και εύρωστων ομάδων.
Θα θυμίσουμε εδώ την δεκαετία του ’40 με 7 ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδος από την Νέα Ιωνία, τις ομάδες του Δήμου που πρωταγωνιστούσαν επί σειρά ετών στην
Β’ Εθνική κατηγορία, ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ, ΣΑΦΡΑΜΠΟΛΗ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ και την αξέχαστη πορεία του ΙΚΑΡΟΥ με τα αξέχαστα ρεκόρ για σύλλογο Β’ Εθνικής (ακόμη και σήμερα για παιχνίδι Β’ Εθνικής δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσέλευση φιλάθλων από αυτή στο παιχνίδι ΙΚΑΡΟΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ).
Ο Αθλητικός Όμιλος Νέας Ιωνίας είναι η ομάδα ποδοσφαίρου του Δήμου μας και έγινε μετά από διαδοχικές συγχωνεύσεις των ποδοσφαιρικών τμημάτων των συλλόγων ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ, ΝΕΑΠΟΛΗ, ΟΦΝΙ, που ολοκληρώθηκαν το 2001.
Την επόμενη χρονιά η ομάδα μας κατόρθωσε την άνοδο στην Δ’ Εθνική κατηγορία (Περιφερειακό πρωτάθλημα) όπου και αγωνίζεται μέχρι σήμερα.
Στα πλαίσια της ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής ο ΑΟ Νέας Ιωνίας λειτουργεί μαζί με την ΑΕ Ελευθερούπολη, που συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα της Αθήνας, συνεργάζεται δε και με τον ΠΑΟ Αλσούπολης.
Η καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά βρίσκει τον σύλλογό μας με την λειτουργία του Δημοτικού Σταδίου σε μια θεαματική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων, ειδικότερα στα τμήματα υποδομής, με τις ομάδες των εφήβων, παίδων, παμπαίδων, οι οποίες και συμμετέχουν στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑ, καθώς και σε τουρνουά.
Ένα παιδικό «μελίσσι» πλημμυρίζει κάθε μέρα το γήπεδο ποδοσφαίρου τις ώρες προπονήσεων των τμημάτων υποδομής. Συνολικά 200 παιδιά αθλούνται μέσα στις ακαδημίες του Α.Ο Νέας Ιωνίας.
Η διοίκηση του συλλόγου μας μαζί με τους αθλητές, προπονητές και τους φιλάθλους έχουμε την άποψη ότι η Δ’ Εθνική κατηγορία είναι ΜΙΚΡΗ κατηγορία για την Νέα Ιωνία.
Ελάτε κοντά στην ομάδα μας για να μπορέσουμε να πετύχουμε πιο
γρήγορα τους στόχους και τις φιλοδοξίες της φίλαθλης πόλης μας.

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πρόεδρος ΓΙΑΓΛΟΓΛΟΥ ΣΟΛΩΝ
Α/δρος ΚΑΚΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Γεν. Γραμματέας  ΧΑΜΑΛΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Γεν. Αρχηγός ΔΕΣΠΟΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Έφορος       ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ταμίας ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΑΒΡΑΑΜ, Αν. Ταμίας ΝΤΟΥΝΑΣ ΧΑΡΗΣ
Έφορος Υλικού ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ ΤΑΚΗΣ
Έφοροι Υποδομής ΕΛΜΑΛΟΓΛΟΥ ΜΑΚΗΣ, ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ,ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Μέλη ΒΕΡΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΣΙΑΦΑΚΑΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ, ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΙΔΗΣ ΑΡΗΣ
Ανάπλ. Μέλη ΓΚΟΤΣΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ, ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΕΥΑΓ., ΣΟΛΩΜΟΣ ΣΠΥΡΟΣΚαταχωρήθηκε την: 18/04/2006
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!