Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Αθλητικά Σωματεία του Δήμου Ν.Ιωνίας - Ο.Φ.Ν.Ι. 
Αθλητική

(Παρουσίαση στο έντυπο του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ Δ.Ν.Ι 2006)

Ο Ο.Φ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ 1926-2006
Τα 80 χρόνια αθλητισμό στη Ν.Ιωνία, στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και τον κόσμο εορτάζει ο Όμιλος Φιλάθλων Νέας Ιωνίας, που ιδρύθηκε το 1926 από πρόσφυγες της Μικράς Ασίας. Καλλιεργεί επτά Ολυμποακά αθλήματα  ΧΑΝΤ - ΜΠΩΛ, ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΠΙΣΤΑΣ - ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ - ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΔΡΟΜΟΥ, ΠΙΝΓΚ - ΠΟΝΓΚ, ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ, όπως επίσης και ΣΚΑΚΙ. Από το 2005 είναι ιδρυτικό μέλος του BEACH SOCCER και προετοιμάζεται για το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει το καλοκαίρι του 2006. Ο αριθμός των αθλουμένων σε όλα τα παραπάνω τμήματα ξεπερνά τα 1000 αγόρια και κορίτσια.

ΧΑΝΤ - ΜΠΩΛ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Το τμήμα Χάντ - Μπωλ γυναικών αγωνίζεται ατην Α1 εθνική κατηγορία και είναι απο τους διεκδικητές του Πρωταθλήματος κάθε χρόνο ενώ εκπροωπεέ τη χώρα μας για 10 συνεχή έτη στις Ευρωπαικές Οργανώσεις. Σήμερα είναι στη 2η θέση του πρωταθλήματος μετα απο 14 αγωνιστικές και 5 αθλήτριες είναι στην εθνική ομάδα της Ελλάδας. (ΛΑΦΑΡΑ - ΧΑΛΚΙΔΟΥ - ΓΙΟΥΠΗ - ΔΩΡΟΘΕΟΥ - ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΗ ) και 2 αθλήτριες με την εθνική ομάδα της Κύπρου (ΣΥΖΙΝΟΥ - ΕΛΛΗΝΑ).
ΑΝΔΡΕΣ: Η ομάδα των 
ανδρών αγωνίζεται στη Β' εθνική κατηγορία και μετά από 12 αγωνιστικές είναι στην 1η θέση και θα ανέβει στη Α2 εθνικη κατηγορία.
ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ

Η ποδηλασία είναι το τμήμα που έχει αναδείξει πρωταθλητές Ελλάδας σε διοργανώσεις Βαλκανικές - Μεσογειακές  και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, με συμμετοχές σε Ολυμπιακούς αγώνες.
Στην εθνική ομάδα ειναι οι ΠΟΤΟΥΡΙΔΗς - ΓΡΑΤΣΑΝΗΣ - ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ - ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ - ΤΖΕΚΑΣ - ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ - ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΛΗΣ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Το κολυμβητικό τμήμα είναι το νεότερο του Ομίλου και έχει αγωνιστικές και προαγωνιστικές ομάδες με αρκετές διακρίσεις στα ηλικιακά & τομπικά πρωταθλήματα.
ΕΝΟΡΓΑΝΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τα αγόρια και κορίτσια της ενόργανης έχουνα να μας δώσουν διακρίσεις στις κατηγορίες που αγωνίζονται συνεχώς από πολλά χρόνια και μονίμως τροφοδοτούν τις προεθνικές ομάδες.

ΠΙΝΓΚ - ΠΟΝΓΚ
Η ομάδα των γυναικών αγωνίζεται στην Α1 εθνική κατηγορία με πολλές συμμετοχές σε Ευρωπαικές διοργανώσεις. Η ομάδα των ανδρών αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορίαΚαταχωρήθηκε την: 18/04/2006
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!