Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


Αθλητικά Σωματεία του Δήμου Ν.Ιωνίας - ΔIKEΦAΛOΣ AΣTEPAΣ N. IΩNIAΣ 
Αθλητική

ΔIKEΦAΛOΣ AΣTEPAΣ N. IΩNIAΣ


Ο Αθλητικός Σύλλογος Δικέφαλος Αστέρας που έχει έτος ιδρύσεως το 2004 ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με το άθλημα της χειροσφαίρισης. Είναι ένας πρότυπος Σύλλογος που έχει σαν σκοπό την ανάπτυξη του Χάντμπωλ στην περιοχή μας, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Ο Αθλητικός σύλλογος Δικέφαλος Αστέρας Νέας Ιωνίας, με σκοπό την προβολή και ανάπτυξη της χειροσφαίρισης, διοργανώνει στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου μας, κάθε χρόνο τουρνουά χάντμπωλ Δημοτικών Σχολείων, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό και την επιτροπή ανάπτυξης της ΟΧΕ. Συμμετέχουν παιδιά από 10 – 12 ετών. Την ευθύνη την έχει ο προπονητής Mπάμπης Προδρομίδης. «Ως καθηγητής Φυσικής αγωγής και προπονητής θέλω να επισημάνω ότι η φυσική αγωγή και ο αθλητισμός αποτελούν μια βασική συνιστώσα της Παιδείας που είναι άμεσα συνδεδεμένη με την υγεία των παιδιών μας, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής τους και στόχο τη διαμόρφωση χαρακτήρα και την ολοκληρώση της προσωπικότητας τους, ανοιχτής στην  επικοινωνία και τον πολιτισμό.
O Αθλητικός Σύλλογος Δικέφαλος Αστέρας (ΔΙΚΕΑΣ) είναι ένας πρότυπος σύλλογος που έχει έτος ιδρύσεως την ολυμπιακή χρονιά του 2004, έχει στη δύναμη πάνω από 100 νεαρούς αθλητές και αθλήτριες και ασχολείται αποκλειστικά με το άθλημα της Χειροσφαίρισης (Handball), ενός συναρπαστικού αθλήματος στο οποίο υπηρετώ εδώ και 23 χρόνια με τον ίδιο ζήλο και αγάπη.
Αξίζει να πούμε και να περηφανευτούμε ότι η εθνική μας ομάδα κατέκτησε την 6η θέση στους Ολυμπιακούς, αλλά και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Καλώ τους νεαρούς και νεαρές μελλοντικούς πρωταθλητές και πρωταθλήτριες να έρθουν, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν αυτό το υπέροχο άθλημα»
Ο προπονητής μας Μπάμπης Προδρομίδης επί σειρά ετών διεθνής πορτιέρο της Εθνικής Ομάδος Ανδρών, καθηγητής Φυσικής Αγωγής στο Αθλητικό Λύκειο Ν. Ιωνίας και γυμναστής Χειροσφαίρισης στον
Αθλητικό Οργανισμό του δήμου μας.
Μεγάλη επιτυχία της χρονιάς 2005 του τμήματος Παμπαίδων μας. H  2η θέση στην Aττική & η 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μετά από 17 νίκες και 2 ήττες στο Πρωτάθλημα ΕΣΧΑ

ΣHMANTIKEΣ EKΔHΛΩΣEIΣ
• Έκθεση – Διαγωνισμός Ζωγραφικής Βράβευση Ολυμπιονικών από το Σύλλογό μας με θέμα το Χάντμπωλ στο Δημοτικό Σχολείο.
• Διοργανώσαμε εκδρομή στην Ιταλία για τους αθλητές μας σε Διεθνές Φεστιβάλ Χαντμπωλ Terramo Interamnia

ΤΜΗΜΑΤΑ 2005 – 2006
• ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΡΟ – ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ  - ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
• ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΜΙΝΙ ΑΓΟΡΙΩΝ – ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
• ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ
• ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΝΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
• ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΑΙΔΩΝ
• ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΦΗΒΩΝ
Tα τμήματά μας πρωταγωνιστούν στα πρωταθλήματα της OXE-EΣXA

 Καταχωρήθηκε την: 18/04/2006
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!