Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΓΥΝΑΙΚΕΣ -Ή ΚΑΙ ΟΧΙ- ΜΟΝΕΣ (ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΙΟΥΝΙΟ ΜΗΝΑ ΜΕ 40oC)» 
Τα νέα της πόλης μας

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ: «ΓΥΝΑΙΚΕΣ -Ή ΚΑΙ ΟΧΙ- ΜΟΝΕΣ (ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΙΟΥΝΙΟ ΜΗΝΑ ΜΕ 40ºC

Παρακολουθήσαμε και σας προτείνουμε να δείτε την εξαιρετική νεανική παράσταση, με τίτλο: «Γυναίκες -ή και όχι- Μόνες (Στην Πόλη, Ιούνιο Μήνα με 40ºC)», της κ. Φιλίας Κανελλοπούλου, που ανεβάζει η θεατρική ομάδα «Neko», κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στον θεατρικό χώρο «Tempus Verum-Εν Αθήναις» (Ιάκχου 19, στο Γκάζι), με πρωταγωνιστές τους ταλαντούχους νεαρούς ηθοποιούς κ.κ. Σήφη Μηλιαράκη, Φιλία Κανελλοπούλου και Χριστιάνα Λαδοπούλου, σε σκηνοθεσία της κ. Ελένης Ζουρελίδου και του κ. Τρύφωνα Ζάχαρη.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα απολαυστικό σύγχρονο έργο, με πάμπολλα χαριτωμένα κωμικά στοιχεία και ισχυρές δόσεις κοινωνικού προβληματισμού, που αποτυπώνει τη σημερινή πραγματικότητα που ζουν δύο γυναίκες και ένας άντρας, ή και όχι, οι οποίοι βιώνουν τη μοναξιά, την ανασφάλεια και τον απρόσωπο έρωτα εν μέσω καύσωνα, εγκλωβισμένοι στην καυτή και συνάμα άδεια Αθήνα, εκφράζοντας στο κοινό, ανηλεώς αυτοσαρκαζόμενοι, όλα όσα βασανίζουν τις σκέψεις τους, ερχόμενοι διαρκώς αντιμέτωποι με καθιερωμένα και συγχρόνως απαρχαιωμένα κοινωνικά στερεότυπα.

Το ολοζώντανο αυτό μονόπρακτο, αποτελούμενο από έξι κωμικές -ή και όχι- εικόνες, με τους πραγματικά ευρηματικούς διαλόγους και με μία γλώσσα που δεν φοβάται τις λέξεις, αγγίζει με μοναδική μαεστρία διαχρονικά κοινωνικά ζητήματα, που ακόμη και σήμερα συνεχίζουν να αποτελούν «ταμπού» για πολλούς από εμάς.

Επίσης, οφείλουμε να επισημάνουμε πως τον φρενήρη ρυθμό της παράστασης ενισχύουν «χιπ-χοπ» και «urban» μελωδίες και τραγούδια από το «Project: Η Φάση της Μαύρης Τρύπας» και από το συγκρότημα «The Reunion».

Μάλιστα, ενδεικτικά της απήχησης του θεατρικού αυτού έργου στο κοινό, τουλάχιστον κατά την ημέρα που το «ΙΟΝΙΑΝΕΤ» βρέθηκε στο «Tempus Verum-Εν Αθήναις», ήταν τα τρίλεπτης διάρκειας (πραγματικά χρονομετρημένα) χειροκροτήματα στο τέλος της παράστασης.

Εν κατακλείδι, υπενθυμίζουμε πως απομένουν μόνον δύο ακόμη παραστάσεις, που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (25/6) και την Τρίτη (26/6), με ώρα έναρξης 21:00.

 

Παναγιώτα ΣούγιαΚαταχωρήθηκε την: 24/06/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!