Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, κ. ΓΚΟΤΣΗΣ - ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ 
Τα νέα της πόλης μας

ΔΥΟ ΝΕΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΟΡΙΣΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ, κ. ΓΚΟΤΣΗΣ – ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΤΣΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ

Ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας προχώρησε στον ορισμό δύο νέων Αντιδημάρχων και πιο συγκεκριμένα: ο κ. Χρήστος Χατζηιωάννου τοποθετήθηκε στη θέση του παραιτηθέντος κ. Τάκη Κωστάκη ως Αντιδήμαρχος Παιδείας, Πολιτισμού και Σχολικών Επιτροπών και ο κ. Ξενοφώντας Κυριακόπουλος ορίστηκε ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών.

Ωστόσο, η  επιλογή του δημάρχου να ζητήσει την αντικατάσταση του έως τώρα Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Φώτη Τσομπάνογλου θεωρήθηκε από αυτόν ως αδικαιολόγητη με αποτέλεσμα ο κ. Τσομπάνογλου να αρνηθεί να παραιτηθεί και να αποχωρήσει από τη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση της δημοτικής ομάδας της «Ενότητας». Η άρνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα με ψήφους 15 έναντι 1 τη διαγραφή του κ. Τσομπάνογλου από την δημοτική ομάδα της "Ενότητας". Η σύγκρουση αυτή, ως γνωστόν, κυοφορούσε για αρκετό χρονικό διάστημα και δεν έγινε δυνατόν να γεφυρωθεί.Το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε θα προσπαθήσουν να καλυφθεί με νέα συνάντηση σήμερα (01/03) το πρωί, με μεσολαβητή δημοτικό σύμβουλο. Ωστόσο, τα αποτελέσματα αυτής της συνάντησης – εάν τελικά πραγματοποιηθεί – είναι αμφίβολα, αφού και οι δύο πλευρές φαίνεται ότι παραμένουν ανυποχώρητες.

Σε μια τέτοια περίπτωση, είναι δεδομένο ότι ο κ. Γκότσης θα οριστικοποιήσει με ανακοίνωσή του την διαγραφή του κ. Τσομπάνογλου, ο οποίος εκτιμάται ότι θα παραμείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος σύμβουλος.

Ωστόσο η επισημοποίηση του ορισμού των 2 νέων Αντιδημάρχων δεν έχει ακόμα γίνει και αναμένεται σχετική ανακοίνωση του Δημάρχου, εκτός αν προκύψουν νέα δεδομένα που αναιρέσουν τα παραπάνω.

Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ θα παρακολουθεί τις εξελίξεις και θα ενημερώσει τους συμπολίτες μας με αναλυτικό ρεπορτάζ.Καταχωρήθηκε την: 01/03/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!