Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΜΟΡΦΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΜΟΡΦΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ Ο ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Το βράδυ του Σαββάτου (24/2), σε γνωστό κοσμικό κέντρο του Αμαρουσίου, η Φιλοζωική Ένωση Νέας Ιωνίας (Φ.Ε.Ν.Ι.) πραγματοποίησε τον ετήσιο χορό της, καθώς και την καθιερωμένη γιορτή της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της, παρουσία πλήθους μελών και φίλων της, σε μια υπέροχη βραδιά με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα, που πλαισίωναν ο κ. Θανάσης Κομνηνός και άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες.

Προλογίζοντας την εκδήλωση, η Πρόεδρος της Φ.Ε.Ν.Ι., κ. Στέλλα Κοκότζη, αναφέρθηκε στο πρόγραμμα της «Φιλοζωικής» και στον αγώνα που δίνουν καθημερινά τα μέλη της για τη φροντίδα και την υγειονομική περίθαλψη των αδέσποτων ζώων της περιοχής.

Στη συνέχεια, ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά και έκοψαν κομμάτια πίτας, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Χρήστος Κανλής, αναφέροντας αμφότεροι πως: «θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό της Φιλοζωικής Ένωσης και στις ανάγκες της,ενώ ο κ. Κανλής περιέγραψε τις δράσεις του δήμου για την περίθαλψη και προστασία των αδέσποτων της πόλης μας.».

Ακολούθως, ξεκίνησε το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς, που εκτίναξε το κέφι και ώθησε όλες και όλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση να διασκεδάσουν με την καρδιά τους, και, παράλληλα, να απολαύσουν ένα εξαιρετικό πλήρες μενού.

Μάλιστα, ενδεικτικό του ευχάριστου και φιλικού κλίματος ήταν και το γεγονός ότι ο κ. Γκότσης δεν δίστασε να σηκωθεί και να χορέψει, καταχειροκροτούμενος.

Επίσης, η κ. Στέλλα Κοκότζη, μιλώντας στην «ΙΟΝΙΑΝΕΤ» είπε μεταξύ άλλων πως: «Το φετινό πρόγραμμά μας περιλαμβάνει τη δημιουργία Νοσοκομείου καθώς και μίας «πανσιόν» ζώων, όπως μας έχουν τάξει από τη Δημοτική Αρχή της πόλης μας, η οποία δεσμεύτηκε πως σε δύο μήνες θα ολοκληρωθεί ο σχετικός σχεδιασμός. Κατά τα άλλα προχωράμε στην υλοποίηση των προγραμμάτων μας για τις τροφές και τα κλουβιά, που στην ουσία πρόκειται για ένα περσινό πρόγραμμα, που συνεχίζεται και φέτος, για το οποίο έγινε ο διαγωνισμός και υπογράφτηκε, οπότε θα πάρουμε 1500 Ευρώ σε τροφές για γατιά και σκυλιά, καθώς και πέντε απαραίτητες γατοπαγίδες. Φυσικά, τις τροφές θα τις μοιράσουμε στον κόσμο, ο οποίος τις δικαιούται, και θα ανακοινώσουμε σύντομα σχετικές πληροφορίες. Πέρυσι, πήγαμε 250 ζώα στο νοσοκομείο ζώων και δαπανήσαμε όλα τα χρήματα που προέβλεπε το πρόγραμμά μας. Φέτος, με τον καινούργιο προϋπολογισμό, ο οποίος είναι ο ίδιος, δηλαδή 25.000 Ευρώ με τον Φ.Π.Α. για το Νοσοκομείο και 8.000 για την πανσιόν θα επιδιώξουμε να τα καταφέρουμε να ανταπεξέλθουμε στις ανάγκες μας. Σήμερα, όμως, ήρθαμε εδώ για να διασκεδάσουμε, να ανταλλάξουμε απόψεις για τις δράσεις μας και να γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας.».

Τέλος, οφείλουμε να αναφέρουμε πως ανάμεσα στους πολυπληθείς παρευρισκόμενους διακρίναμε μεταξύ άλλων την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, την Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Αλαγιωτών Ν. Ιωνίας κ. Γκέλυ Σακαλόγλου, ενώ η ΙΟΝΙΑΝΕΤ  εκπροσωπήθηκε από τον Εκδότη της κ. Βασίλειο Μαγκαναδέλλη, την υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Ευγενία Εμμανουηλίδου και την υπογράφουσα.

 

Παναγιώτα Σούγια

 

Η Πρόεδρος της Φ.Ε.Ν.Ι., κ. Στέλλα Κοκότζη

 

Ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης

 

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής κ. Χρήστος Κανλής

 

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου με την Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Αλαγιωτών Ν. Ιωνίας κ. Γκέλυ Σακαλόγλου και την πρόεδρο της ΦΕΝΙ κ. Κοκότζη

 

Ο Δήμαρχος κ. Γκότσης ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση για ένα ζεϊμπέκικοΚαταχωρήθηκε την: 01/03/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!