Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ, ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» 
Τα νέα της πόλης μας

Ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη, κ. Παναγιώτης Μανούρης

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ, ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ»

Σε μία πολύ ενθουσιώδη φιλική ατμόσφαιρα, που δημιούργησαν τα μέλη και οι φίλοι της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27/1), στην κοσμική αίθουσα «Γοργόνα», ο καθιερωμένος πλέον Αποκριάτικος Χορός της, που περιελάμβανε πλούσιο μενού, ζωντανή μουσική, ξέφρενο χορό και ισχυρές δόσεις διασκέδασης.

Την εορταστική αυτή βραδιά προλόγισε το μέλος της παράταξης και Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ν. Ιωνίας, κ. Μάρκος Κατσουλάκης, ο οποίος είχε και την ευθύνη της γενικότερης παρουσίασης της εκδήλωσης, και αμέσως μετά ο επικεφαλής της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη, κ. Παναγιώτης Μανούρης, απεύθυνε έναν σύντομο χαιρετισμό, προτρέποντας όλες και όλους όσοι παραβρέθηκαν να απολαύσουν το αποκριάτικο γλέντι και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους, προτροπή στην οποία ανταποκρίθηκαν πολλοί, με αποτέλεσμα πολύ γρήγορα το γλέντι να κορυφωθεί, ενώ ο κ. Μανούρης κυριολεκτικά πέρασε από όλα τα τραπέζια, κουβεντιάζοντας με όλες και όλους.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην όμορφη αυτή κοινωνική βραδιά, εκτός από τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κ.κ. Καναβό, Λαζαρίδη και Χριστοδούλου(οι υπόλοιποι απουσίαζαν) τα μέλη και τους φίλους της, διακρίναμε μεταξύ πολλών άλλων: τον Δρ. Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου του Κεντ, Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» και Γενικό Γραμματέα του Δήμου Νέας Σμύρνης κ. Μιχάλη Χρηστάκη, τον επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση» κ. Βασίλη Καραβάκο, καθώς και πολλούς Προέδρους και εκπροσώπους συλλόγων και σωματείων της Ν. Ιωνίας.

 

Παναγιώτα Σούγια

 

Την εορταστική αυτή βραδιά προλόγισε το μέλος της παράταξης  κ. Μάρκος Κατσουλάκης Καταχωρήθηκε την: 07/02/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!