Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ - ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν.Ι.Φ.Η.Μ. 
Τα νέα της πόλης μας

ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

Αγαπητά μας μέλη και δημότες των δήμων ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ 

Το Παράρτημά μας συνεχίζει τις καθιερωμένες εβδομαδιαίες δράσεις του και σας προτρέπει να κλείσετε τα ραντεβού σας για να κάνετε όλες τις προληπτικές εξετάσεις προκειμένου να διαφυλάξετε το μέγιστο αγαθό της σωματικής και ψυχικής σας υγείας. Όπως πάντα εξαιρετικοί επιστήμονες εθελοντές μας, γιατροί, ψυχολόγοι  και εθελοντές Γραμματειακής και οργανωτικής υποστήριξης είναι δίπλα μας.

Δέχονται με ραντεβού.

· ΤEST PAP:

α) Εξαρχάκος Ανάργυρος Ιατρός Μαιευτήρας – Γυναικολόγος, δέχεται ημέρα Τετάρτη και ώρα 9.30 π.μ. 

β)Μπακαλιάνου Αικατερίνη Διευθυντής Ε.Σ.Υ Μαιευτήρας -Γυναικολόγος Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Αθηνών δέχεται ημέρα Τετάρτη και ώρα 13.00 μμ-16.00μμ

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του δέρματος

α. Γεωργοπούλου Αικατερίνη Ιατρός Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, δέχεται ημέρα Τρίτη και ώρα 10.00 π.μ.

β. Μανιατοπούλου Ελένη Ιατρός Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, δέχεται ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.30 π.μ

ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΣΤΟΥ 

 - Πανταζόπουλος Νικόλαος Ιατρός ειδικός Παθολόγος, δέχεται ημέρα Παρασκευή και ώρα 15.30 μ.μ κατόπιν ραντεβού.

ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ:

α) Καραματσούκη Μαριλένα - Κλινική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, δέχεται σε συνεδρίες για ψυχολογική υποστήριξη ογκολογικούς ασθενείς ή μέλη της οικογένειάς τους ημέρα Παρασκευή και ώρα 12.00 π.μ -15.00 μ.μ.

β) Βενιού Εφη σύμβουλος ψυχικής υγείας, δέχεται Δευτέρα 12 π.μ.- 2.00 μ.μ. ογκολογικούς ασθενείς ή μέλη της οικογενειάς τους

ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ 

Κουζανίδης Νικόλαος Ιατρός Χειρουργός - Εντατικολόγος. Εκτίμηση και καθαρισμός κατακλίσεων άτονων ελκών και εγκαυμάτων. Επίσης παρέχονται δωρεάν συμπληρωματικές άλλες παρεμβάσεις (π.χ διεντερικής σίτισης, γαστροστομίες, τραχειοτομίες και οποιαδήποτε άλλη χειρουργική χειρουργική συμβουλή με σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής των καρκινοπαθών κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού, προ τουλάχιστον 3 ημερών.

ΕΝΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ παρέχεται από εθελόντριες Νοσηλεύτριες του Παραρτήματος μας σε ογκολογικούς ασθενείς (κατόπιν οδηγιών του θεράποντος ιατρού) τους.

 

Συνεχίζουμε την συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στα γραφεία μας για τις ανάγκες κοινωνικών δομών τις οποίες στηρίζει το Παράρτημά μας και ήδη με την συνδρομή σας παραδώσαμε και θα παραδώσουμε ικανό αριθμό φαρμάκων και υγιειονομικού υλικού στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» μέσω της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ και στα κοινωνικά φαρμακεία των Δήμων χωρικής μας αρμοδιότητας. 

ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ:

Έκδοση κάρτας μέλους. Εκδίδεται για τα μέλη με την εγγραφή τους ή την ανανέωση της συνδρομής τους, που παρέχει την δυνατότητα της παροχής δωρεάν εξετάσεων και άλλων προληπτικών εξετάσεων, με σημαντική έκπτωση, που πραγματοποιούνται σε Ιδιωτικά Διαγνωστικά Κέντρα συμβεβλημένα με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.

Παρακαλούνται τα μέλη που εχει ήδη λήξει η κάρτα τους να μας ενημερώσουν για την ανανέωσή της.

Συνεχίζουμε την συλλογή φαρμάκων και υγειονομικού υλικού στα γραφεία μας για τις ανάγκες κοινωνικών δομών τις οποίες στηρίζει το Παράρτημά μας και ήδη με την συνδρομή σας παραδώσαμε και θα παραδώσουμε ικανό αριθμό φαρμάκων και υγιειονομικού υλικού στην «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» μέσω της ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ και στα κοινωνικά φαρμακεία των Δήμων χωρικής μας αρμοδιότητας. 

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΙΑΤΡΕIΟΥ ΠΟΝΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΗΓΟΡΙΚHΣ ΦΡΟΝΤIΔΑΣ:

Ιατρός κυρία Κωνσταντάκη Φωτεινή Αναισθησιολόγος - Αλγολόγος. Δέχεται κατόπιν προγραμματισμένου ραντεβού ημέρας και ώρας όσους αντιμετωπίζουν χρόνιο πόνο, προκειμένου να τους ενημερώνει τους συμβουλεύει και τους κατευθύνει σε όποια δομή ΠΕΔΥ - ΕΣΥ υπάρχει δυνατότητα καλύτερης αντιμετώπισης τους.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Ν.Ι.Φ.Η.Μ.ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ. 

ΑΠΕΥΘΥΝΟΥΜΕ ΕΓΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Ν.ΙΦ.Η.Μ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΑΜΕ ΣΤΟ Γ.Ν ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ <ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ> ΔΙΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΕΣ ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΚΑΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ.

ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ <ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ> Η ΑΛΛΟΥ ΟΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Ν.ΙΦ.Η.Μ. ΤΗΣ Ε.Α.Ε

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΦΟΡΕΙΣ:

Συνεχίζουμε τις επαφές και συσκέψεις με τούς Δήμους, στούς οποίους διευρύνθηκε το Παράρτημα μας Aπό κοινού σχεδιάζουμε με τους θεσμικούς Αντιδημάρχους και τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Πολιτικής των αντίστοιχων Δήμων τις ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις που θα πραγματοποιηθούν στο επόμενο χρονικό διάστημα ,

Διατέθηκε και διατίθεται ενημερωτικό έντυπο υλικό για τους κατοίκους των Δήμων , οι οποίοι επίσης θα ενημερώνονται από τον αρμόδιο Δήμο και τον τοπικό τύπο, για το τρέχον μηνιαίο πρόγραμμα εξετάσεων και δράσεων μας.

ΛΟΙΠΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ:

Το Ενιαίο Παράρτημα ΝΙ.Φ.Η.Μ βρίσκεται σε συνεργασία με τους Συλλόγους και δομές καρκινοπαθών φίλων ιατρών ΚΕΦΙ. ΝΟΣΗΛΕΙΑ ι ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ και ΑΓΓΙΓΜΑ ΖΩΗΣ παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις τους και συνεργάζεται για την καλύτερη ενημέρωση και πρόληψη των πολιτών σε θέματα δημόσιας υγείας , ψυχολογικής υποστήριξης, φαρμακευτικής και κάθε άλλης μορφής συμπαράστασης ,αλληλεγγύης και δωρεάν παροχής ιατρικών εξετάσεων. Μέλη του Δ.Σ παρευρεθήκαμε το απόγευμα της 4ης Φεβρουαρίου προσκεκλημένοι από το ΚΕΦΙ .όπου παρακολουθήσαμε εσπερίδα ενημέρωσης για την πρόληψη της υγείας που συνδιοργάνωσε το ΚΕΦΙ ο ΕΟΠΕ και ο Δήμος Περιστερίου στα πλαίσια της Παγκόσμιας ημέρας κατά του καρκίνου με τοποθετήσεις μας κατά την εκδήλωση.  

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ 

Στις 3- 4 Φεβρουαρίου το Παράρτημα μας συμμετείχε και στις δύο πολύ επιτυχημένες εκδηλώσεις της Διοίκησης της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας με εκπροσώπους του Δ.Σ μέλη και εθελοντές του . Στο Σύνταγμα 3 Φεβρουαρίου. Το σύνθημα του 2018 ήταν ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Με αυτό και το Σήμα της Ε.Α.Ε σε ειδική εκδήλωση με φαναράκια στη μνήμη αυτών που έφυγαν από την νόσο φωταγωγήθηκε για πρώτη φορά η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ με τη συμμετοχή πολύ κόσμου και όπως πάντα και των Ολυμπιονικώνμας. Στίς 4 Φεβρουαρίου στο ECALI RYN διανεμήθηκε από τα παρευρισκόμενα μέλη μας και εθελοντές ενημερωτικό υλικό για την πρόληψη της υγείας στο πολυπληθές κοινό που πρευρέθηκε στην σχετική εκδήλωση.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ 

1) Στις 21 ΦΕΒρουαρίου το Παράρτημα μας προγραμματίζει μία εξαιρετικά ενημερωτική ομιλία στο Πνευματικό ΚΈΝΤΡΟ ΤΟΥ Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας με θέμα ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΤΟΝ ΦΟΒΟ, ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ. Σας προσκαλούμε όλους να την παρακολουθήσετε. Λεπτομέρειες θα αναρτηθού στη σχετική Αφίσσα και πρόγραμμα στο Διαδίκτυο σε επόμενο χρόνο

2) ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΣΕ ΛΥΚΕΙΑ 

Είμαστε σε Συνεργασία με τους Λυκειάρχες της Νέας Ιωνίας και μέσα στον Φεβρουάριο ξεκινάμε την ενημέρωση των μαθητών του Λυκείου για την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, με στόχο να ακολουθήσουν ενημερωτικές διαλέξεις για πολλά θέματα πρόληψης υγείας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ 

Σας περιμένουμε 

1) Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, στις 20:30, στο IANOS café (Σταδίου 24, Αθήνα, τηλ.: 2103217917). στην παρουσίαση των βιβλίων των φίλων του Παραρτήματος μας "Η μαγεία του έρωτα" των Γιάννη Λαφαζάνου και "Αισιοδοξία: Ευχαριστώ, θα πάρω!" του Γιώργου Δημόπουλου.

Για τα βιβλία θα μιλήσουν η Μοσχούλα Μπέστα, Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης και μέλος του Δ.Σ του Παραρτήματος μας ,, η Έλσα Δημοπούλου, Ψυχολόγος-Art Therapist, ο Γιώργος Δημόπουλος και ο Γιάννης Λαφαζάνος.

Την παρουσίαση θα συντονίσει η Βίκυ Καλοφωτιά, δημοσιογράφος.

Αποσπάσματα των βιβλίων θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Νικόλας Αγγελής και Μαρία Κόμη.Μουσικές γέφυρες με πιάνο ο Τάσος Μπεκύρος.

2) 17ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Σάββατο παρακολουθούμε την πολύ επιτυχημένη παράσταση από το Θεατρικό εργαστήρι Αγίου Γεωργίου Νέας Ιωνίας <ΠΟΙΑ ΕΛΕΝΗ > Δεμιρδεσίου 121 ώρα 8μμ ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

3) 23 ΦΕΒΡΟΥΡΙΟΥ Παρασκευή στο θέατρο ΑΠΟ ΜΗΧΑΝΗΣ Ακαδήμου 13 Μεταξουργείο παρακολουθούμε μία παράσταση που ετοιμάζουν από καιρό με τη βοήθεια ανθρώπων της τέχνης στα πλαίσια συνεργασίας τους με την Ε,Α,Ε γυναίκες που έχουν νοσήσει από καρκίνο και όχι επαγγελματίες ηθοποιοί . ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 4) 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ Κυριακή ώρα 20.00 παρακολουθούμε στο ΕΘΝΙΚΟ την πολύ εξαιρετική παράσταση ΨΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ .

Παρακαλούμε για τις θεατρικές παραστάσεις Στις 23 και 25 Φεβρουαρίου δηλώστε έγκαιρα την συμμετοχή σας γιατί οι θέσεις είναι περιορισμένες .

Όλα τα ραντεβού για όλες τις ειδικότητες ιατρών - ψυχολόγων και συμβουλευτικού σταθμού ιατρείου πόνου θα πραγματοποιούνται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την γραμματεία του παραρτήματός μας. Κατά τη προσέλευση θα τηρείται σειρά προτεραιότητας

Επιπλέον παρακαλούμε στην περίπτωση κατά την οποίαν θα υπάρξει οποιαδήποτε ακύρωση εκ μέρους σας να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τα γραφεία μας για την εξυπηρέτηση άλλων συμπολιτών μας.

 Όλες οι ανωτέρω δράσεις προληπτικών εξετάσεων, ψυχολογικής υποστήριξης , παρέχονται ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνονται κατά προτεραιότητα στα μέλη μας, στους άπορους, ανασφάλιστους και οικονομικά ασθενείς κατοίκους της Νέας Ιωνίας και των Δήμων Ηρακλείου, Μεταμόρφωσης, Φιλαδέλφειας - Ν. Χαλκηδόνας και σε κάθε άλλο ενδιαφερόμενο, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμα ραντεβού.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2130337798 από τις 10.00 π.μ. - 2.00 μ.μ. ώρες λειτουργίας των γραφείων μας 

από την Γραμματεία του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ Ν.Ι.Φ.Η.Μ ΤΗΣ Ε.Α.ΕΚαταχωρήθηκε την: 06/02/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!