Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν.Ι.Φ.Η.Μ. ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

Tο Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ιωνίας «Η Σινώπη

ΜΕ ΚΕΦΙ ΚΑΙ ΧΟΡΟ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ν.Ι.Φ.Η.Μ. ΤΗΣ Ε.Α.Ε.

Στον φιλόξενο χώρο του Μουσείου Οίνου, στην Παλλήνη Αττικής, το Παράρτημα Ν. Ιωνίας, Ν. Φιλαδέλφειας, Ηρακλείου και Μεταμόρφωσης (Ν.Ι.Φ.Η.Μ.) της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας καλωσόρισε το καλοκαίρι, με μια κεφάτη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (1/6).

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

Με κεντρικό σύνθημα: «Καλωσορίζουμε το καλοκαίρι χορεύοντας για καλό σκοπό.», παρέα με εκλεκτό ελληνικό κρασί και εξαιρετικό μενού-μπουφέ, δεκάδες μέλη, εθελοντές και φίλοι του Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, στην οποία απεύθυνε χαιρετισμό η Πρόεδρός του και δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Ελισάβετ Γεωργιάδου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία συμπληρώνει φέτος 60 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον αντικαρκινικό αγώνα της χώρας μας. Το 1958 μία ομάδα φωτισμένων ανθρώπων, με επικεφαλής τον Γεώργιο Κατσαφάδο και με τις υποδείξεις και την ενθάρρυνση του μεγάλου Έλληνα επιστήμονα αείμνηστου Γεωργίου Παπανικολάου δημιούργησαν την Εταιρεία μας. Από τότε, που ξεκίνησαν οι ολιγάριθμοι πρωτοπόροι αυτοί, σε ένα μικρό γραφείο στην Πλατεία Κάνιγγος, έως σήμερα, όπου χιλιάδες μέλη, φίλοι, εθελοντές εργάζονται για τους σκοπούς του σε 110 παραρτήματα σε όλη τη χώρα, πραγματοποιώντας ένα εντυπωσιακό σε εύρος και επίδραση δωρεάν έργο στους συμπολίτες μας. Έτσι, η Ε.Α.Ε., είναι η μεγαλύτερη και παραγωγικότερη ιατροκοινωνική οργάνωση στον χώρο της Ογκολογίας και μία από τις μεγαλύτερες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις της χώρας μας, που προσφέρει ανελλιπώς δωρεάν τις υπηρεσίες της στην ενημέρωση του πληθυσμού, την εκπαίδευση των επαγγελματιών υγείας, τον αντικαπνιστικό αγώνα, την προώθηση του υγιεινού τρόπου ζωής, τη διεξαγωγή προληπτικών εξετάσεων, τη φιλοξενία των ασθενών, την ψυχοκοινωνική συμβουλευτική, καθώς και πλήθος άλλων τομέων και δραστηριοτήτων.».

Επίσης, η κ. Γεωργιάδου επισήμανε μεταξύ άλλων πως: «Η Ε.Α.Ε. εκπροσωπεί τη χώρα μας σε πολλές ευρωπαϊκές εταιρείες και οργανώσεις, στηρίζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, συνηγορεί στους ασθενείς για τη βελτίωση όλων των τομέων που αντιμετωπίζουν τη νόσο ή την πρόληψή της στα Συστήματα Υγείας. Οι στόχοι μας το 2018 υλοποιούνται με διεύρυνση των προληπτικών εξετάσεων για ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες Υγείας.», κι ακόμη επισήμανε πως: «Το Παράρτημά μας, κάτω από τις οδηγίες πάντα της Κεντρικής Διοίκησης, συμμετέχει στα Προγράμματα του Κινητού Μαστογράφου. Ήδη, χθες και προχθές, πραγματοποιήσαμε στο Ηράκλειο Αττικής δωρεάν 80 μαστογραφίες, ενώ στο τέλος Ιουνίου, 27-28, προγραμματίζουμε ένα διήμερο με δωρεάν μαστογραφίες στον Δήμο Ν. Ιωνίας, πάντα σε συνεργασία με τις αντίστοιχες Διευθύνσεις στις κοινωνικές πολιτικές των Δήμων. Ανελλιπώς, πραγματοποιούμε στα γραφεία μας, Αγνώστων Ηρώων 118, στη Νέα Ιωνία, δωρεάν «Τεστ-ΠΑΠ» και προληπτικές δερματολογικές εξετάσεις για το μελάνωμα και άλλες παθήσεις, με τη συνδρομή εθελοντών ιατρών, τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.».

Συνεχίζοντας, η κ. Γεωργιάδου αναφέρθηκε και σε άλλες δράσεις του Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ., όπως στην Αντικαπνιστική Εκστρατεία, στις Ενημερωτικές Ημερίδες από εξειδικευμένους επιστήμονες κ.ά., γνωστοποίησε τις αμέσως επόμενες δράσεις του παραρτήματος και ολοκλήρωσε τον χαιρετισμό της λέγοντας πως: «Η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία έχει ανοίξει μαζί σας μια τεράστια αγκαλιά απόψε, που κλείνει μέσα της την φτώχεια, την ανημποριά, τον πόνο. Θέλει να σας μιλήσει, να σας ενημερώσει, για να σας προστατέψει από τα νοσήματα, χωρίς να κάνει διακρίσεις, χωρίς να κολλάει ετικέτες, χωρίς ματαιοδοξία και κραυγές εγωισμού, με ταπεινότητα και ανθρωπιά: Όλοι για όλους και όλοι μαζί με ενότητα, χωρίς συγκρούσεις. Καλωσορίσατε, καλή μας διασκέδαση.».

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Στη συνέχεια, το Χορευτικό Τμήμα του Συλλόγου Ποντίων Ν. Ιωνίας «Η Σινώπη» παρουσίασε όμορφους ποντιακούς χορούς και η βραδιά συνεχίστηκε με κέφι και χορό, υπό τους ήχους της μουσικής που επέλεγε επαγγελματίας «ντι τζέι». Για άλλη μια φορά οι εθελοντές του τοπικού Παραρτήματος της Αντικαρκινικής μας έδειξαν τις εξαιρετικές χορευτικές τους επιδόσεις σ’ ένα περιβάλλον όπου κυριαρχούσε η φιλική διάθεση μαζί με την κοινωνική προσφορά.

Στα διάφορα τραπέζια η ατμόσφαιρα ήταν χαλαρή και οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν καλύτερα και να μιλήσουν για θέματα που τους απασχολούν. Η ΙΟΝΙΑΝΕΤ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς γνωστούς συμπολίτες μας, αφού εκπροσωπήθηκε με τον εκδότη της κ. Μαγκαναδέλλη ,την υπεύθυνη επικοινωνίας της εφημερίδας μας κ.Εμμανουηλίδου και τους υπογράφοντες το ρεπορτάζ δημοσιογράφους.

Αξίζει να σημειωθεί πως μεταξύ των παρευρισκόμενων διακρίναμε τον Δήμαρχο Ν. Ιωνίας Ηρακλή Γκότση και τη σύζυγό του Ελένη Γκότση, τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτη Μανούρη και τη σύζυγό του κ. Μαρία Καρμίρη-Μανούρη, την επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, τον Αντιπρόεδρο του Παραρτήματος και δημοτικό σύμβουλο («Δύναμη προοπτικής») κ. Παναγιώτη Βλασσά με τη σύζυγό του, τον ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο κ. Φώτη Τσομπάνογλου, τον κ. Δημήτρη Ζαρείφη, Μέλος του Δ.Σ. του Α.Ο. Περισσού, τα μέλη του Δ.Σ. του Παραρτήματος Ν.Ι.Φ.Η.Μ. και άλλους πολλούς.

 

Παναγιώτα Σούγια, Απόστολος Σαλονικίδης

 

H Πρόεδρος του Παραρτήματος κ. Ελισάβετ Γεωργιάδου

 

Ο Δήμαρχος Ν. Ιωνίας κ .Ηρακλής Γκότσης και η σύζυγός του κ. Ελένη Γκότση

 

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτης Μανούρης και η σύζυγός του κ. Μαρία Καρμίρη-Μανούρη

 

Από δεξιά η κ. Ελένη Γκότση, ο Δήμαρχος Ν.Ιωνίας κ. Ηρακλής Γκότσης, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη προοπτικής» κ. Δέσποινα Θωμαΐδου, ο δημοσιογράφος της ΙΟΝΙΑΝΕΤ κ. Απόστολος Σαλονικίδης και ο Εκδότης της εφημερίδας μας κ. Βασίλειος Μαγκαναδέλλης

 

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Φώτης Τσομπάνογλου με τη σύντροφό του και Ιωνιώτισσες

 

Ο Αντιπρόεδρος του Παραρτήματος και δημοτικός σύμβουλος Ν.Ιωνίας κ. Παναγιώτης Βλασσάς με τη σύζυγό του

 

Η κ. Γεωργιάδου κέρασε λουκουμάδες και παγωτό για τα γενέθλια της εγγονούλας της

 

Πρωτοστάτησαν στο χορό τα στελέχη του Παραρτήματος, ο κ.Χάρης Γεωργιάδης και η κ. Μοσχούλα Μπέστα

 

Ο κ. Γκότσης με τη σύζυγό του και την κ. Θωμαΐδου

 

Το ζεύγος Γκότση με την κ. Γεωργιάδου

Ο Δήμαρχος κ. Γκότσης με τη σύζυγό του, ο δημοσιογράφος της ΙΟΝΙΑΝΕΤ κ. Σαλονικίδης, η Πρόεδρος του Παραρτήματος της Αντικαρκινικής κ. Γεωργιάδου, ο Εκδότης της ΙΟΝΙΑΝΕΤ κ. Μαγκαναδέλλης και η Υπεύθυνη επικοινωνίας της εφημερίδας μας κ. Εμμανουηλίδου

Ο κ.Μαγκαναδέλλης με τη Πρόεδρο και την Αντιπρόεδρο του Παραρτήματος της Αντικαρκινικής, κυρίες Γεωργιάδου και ΜπέσταΚαταχωρήθηκε την: 06/06/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!