Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΜΕ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 
Τα νέα της πόλης μας

ΜΕ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟΥΣ ΧΟΡΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Ο.Π.Α.Ν. ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η τελική εκδήλωση παραδοσιακών χορών των τμημάτων του Ο.Π.Α.Ν. Νέας Ιωνίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (1/6), στην κατάμεστη από κόσμο Πλατεία Μακελαράκη.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ κ. ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ

Την όμορφη αυτή επίδειξη παραδοσιακών χορών από το Χορευτικό Εργαστήρι «εν χορώ» του Ο.Π.Α.Ν., με τον χαρακτηριστικό τίτλο: «Σεργιάνι στο Αιγαίο», χαιρέτισε ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας και δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ενότητα για τη Νέα Ιωνία», κ. Σπύρος Αμανατίδης, λέγοντας πως: «Δεν θα πω πολλά, γιατί ήρθαμε εδώ για να θαυμάσουμε και τα παιδιά, αλλά και τους μεγαλύτερους. Κι απ’ ό,τι βλέπω, καλά πάμε. Λοιπόν, σήμερα με την τελική εκδήλωση των παραδοσιακών χορών του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας κλείνει ακόμη μία χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τη συμμετοχή σας στα προγράμματα παραδοσιακών χορών του Οργανισμού. Ιδιαίτερα, όμως, τις δύο καθηγήτριες Δήμητρα Μελά και Ρία Κατσικά, ειλικρινά το αξίζουν το χειροκρότημα, που στηρίζουν μεθοδικά και ακούραστα τα τελευταία χρόνια τα προγράμματα των παραδοσιακών χορών. Και, τέλος, εκ μέρους του Δ.Σ. του Ο.Π.Α.Ν., ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους σας ολόψυχα καλό καλοκαίρι. Να ‘στε καλά.».

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ακολούθησε το όμορφο χορευτικό πρόγραμμα, με τη συμμετοχή (κατά σειρά) του Τμήματος Αρχαρίων, των παιδικών Τμημάτων Α΄, Β΄, Γ΄ και Δ΄, Ε, ΣΤ΄, καθώς και του Τμήματος Ενηλίκων, που παρουσίασαν με τον καλύτερο τρόπο χορούς από τη Θάσο, τη Λέσβο, την Τήλο, τη Ρόδο, τη Νάξο, την Ικαρία, τη Σάμο, την Αμοργό και τη Μύκονο, ενώ η παραδοσιακή μουσική βραδιά ολοκληρώθηκε με τον χορευτικό χαιρετισμό των παιδιών και των ενηλίκων.

Επίσης, οφείλουμε να αναφέρουμε πως μεταξύ πολλών άλλων διακρίναμε να απολαμβάνουν τις αιγαιοπελαγίτικες χορευτικές επιδείξεις: τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη» κ. Παναγιώτη Μανούρη, τον υπεύθυνο Πολιτισμού του Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας κ. Δημήτρη Γεωργούδη, την Πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ν. Ιωνίας κ. Μαρία Ευαγγελάτου, τον επίτιμο Πρόεδρο του Ιωνικού Συνδέσμου κ. Τάκη Κωστιδάκη, τον Πρόεδρο της Ένωσης Ρουμελιωτών Ν. Ιωνίας κ. Αθανάσιο Ραφτόπουλο, καθώς και τον Πρόεδρο της ΔΙΑ.Π.Ε. κ. Γιάννη Δαρμογιάννη.

 

Απόστολος Σαλονικίδης

Ο Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Ν. Ν. Ιωνίας  κ. Σπύρος Αμανατίδης

 

Ο επικεφαλής της ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ κ. Μανούρης

 

 Καταχωρήθηκε την: 06/06/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!