Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΣΤΗ ΜΑΝΔΡΑ 
Τα νέα της πόλης μας

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα, 29/06/2018

Αρ. Πρωτ.: 18

 

Προς: τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ Σχινά Θεόδωρο

Kοιν.: Περιφερειάρχη Αττικής κα Δούρου Ρένα

Περιφερειακούς Συμβούλους

Μετά τις πλημμύρες των προηγούμενων ημερών στη Μάνδρα και σε άλλες περιοχές της Αττικής, ζητήσαμε να συζητήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο, την Πέμπτη 28 Ιούνη. Στόχος μας δεν ήταν να αναδείξουμε τις εγκληματικές ευθύνες όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και της σημερινής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των αντίστοιχων Περιφερειακών και Δημοτικών Διοικήσεων, το έχουμε κάνει επανειλημμένα  στο παρελθόν. Θέλαμε  να συζητήσει και κυρίως να αποφασίσει άμεσα και μακροπρόθεσμα μέτρα, που εκτός από την άμεση αντιμετώπιση των συνεπειών που προκάλεσε η πλημμύρα με  στήριξη των κατοίκων και  αποκατάσταση των υποδομών, να ξεκινήσουν επιτέλους τα αναγκαία έργα χωρίς άλλη καθυστέρηση για την αντιμετώπιση των αιτιών που τα γεννούν.

Ειδικά για την Μάνδρα, που επανειλημμένα οι κάτοικοι έχουν βιώσει την καταστροφή στα σπίτια τους, που έχουν δει τα ορμητικά νερά να παρασέρνουν τους κόπους μιας ζωής με αποκορύφωμα τα 24 θύματα, που έχασαν τη ζωή τους στις προηγούμενες πλημμύρες του Νοέμβρη του 2017.

Σε αυτή λοιπόν τη συνεδρίαση, η Περιφερειάρχης κα Δούρου, φρόντισε να απουσιάζει, να κρυφτεί και να μην έρθει αντιμέτωπη με το πρόβλημα, αρκούμενη στην ασφάλεια των ανακοινώσεων που προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Επαναφέρουμε την πρόταση που καταθέσαμε και στο Περιφερειακό Συμβούλιο, να επαναληφθεί η συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου άμεσα, έκτακτα ή το αργότερο στην πρώτη προγραμματισμένη συνεδρίαση της Πέμπτης 5/7/2018, ως πρώτο και αν είναι δυνατό και μοναδικό θέμα, φυσικά με την παρουσία και συμμετοχή της Περιφερειάρχη κα Δούρου αλλά και του Δήμου της Μάνδρας, και κατοίκων της περιοχής και να αποφασίσουμε συγκεκριμένα μέτρα για να αρχίσουν τώρα, χωρίς καθυστέρηση, τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα, για να μην μας βρει το Φθινόπωρο με την περιοχή ανοχύρωτη στο έλεος μιας βροχής. Αντίστοιχα μέτρα να πάρουμε και για όλες τις περιοχές που είναι εντοπισμένο παρόμοιο πρόβλημα.

 

Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης»

ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΧΡΗΣΤΙΝΑ

ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΜΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 Καταχωρήθηκε την: 02/07/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!