Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΘΩΜΑΪΔΟΥ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ", ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 
Τα νέα της πόλης μας

Το μήνυμα της Δέσποινας Θωμαΐδου για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δύναμη Προοπτικής», κα. Δέσποινα Θωμαΐδου, έκανε την ακόλουθη δήλωση με αφορμή την έναρξη των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων.

«Μια νέα μεγάλη πρόκληση και συνάμα σκληρή δοκιμασία ξημερώνει για τους μαθητές και τις μαθήτριες που εκκινούν τη διαδικασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων για την τρέχουσα σχολική χρονιά με στόχο ένα καλύτερο μέλλον και για να ανοίξουν τα φτερά τους.

Συγκεντρωθείτε στον στόχο σας και διεκδικήστε το μέλλον σας με αισιοδοξία και πίστη στις δυνάμεις σας. Εύχομαι ολόψυχα το αποτέλεσμα των εξετάσεων να ανταμείψει τους κόπους σας και την μεγάλη προσπάθεια των γονιών σας.

Με υπομονή, επιμονή, προσήλωση στο στόχο τα όνειρά σας θα γίνουν πραγματικότητα. Και να θυμάστε ότι αυτή η διαδικασία είναι ένας σημαντικός σταθμός στο δρόμο σας, αλλά δεν είναι μονόδρομος. Ο προσωπικός αγώνας του καθενός θα συνεχιστεί όποια και αν είναι η έκβαση. Καλή τύχη!».Καταχωρήθηκε την: 08/06/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!