Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ, ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο Γ.Ο. «ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ» ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ 
Τα νέα της πόλης μας

ΣΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ, ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Ο Γ.Ο. «ΕΝ ΚΙΝΗΣΕΙ» ΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΠΙΤΑ ΤΟΥ

Την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του και ταυτόχρονα τον ετήσιο χορό του πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία ο Γυμναστικός Όμιλος Ν.Ιωνίας«Εν Κινήσει», σε μία όμορφη εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή (4/2) το μεσημέρι, στην Ιωνιώτικη ταβέρνα: «Περί κρεάτων Γεύσεις», όπου δεκάδες μέλη και φίλοι του συλλόγου «φόρεσαν» την καλή τους διάθεση και σε ένα ευχάριστο, ζεστό και φιλικό περιβάλλον, με καλό φαγητό, ποτό, εξαιρετική μουσική και πολύ χορό, γιόρτασαν τόσο τον ερχομό του νέου έτους, όσο και την έλευση των Αποκριών.

Την εορταστική αυτή εκδήλωση προλόγισε η προπονήτρια του συλλόγου κ. Άντζελα Κλημεντιώτου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως: «Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία σε όλα τα μέλη του συλλόγου, καθώς και την επίτευξη τόσο των προσωπικών όσο και των αθλητικών στόχων των μελών της αθλητικής αυτής οικογένειας.».

Στη συνέχεια, η κ. Κλημεντιώτου καθώς και άλλα μέλη του συλλόγου ευχήθηκαν και έκοψαν κομμάτια της παραδοσιακής πρωτοχρονιάτικης πίτας, και αμέσως μετά βραβεύτηκαν αθλήτριες του Γ.Ο. «Εν Κινήσει» για την υπομονή και την επιμονή που έδειξαν στην κατάκτηση των στόχων τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσα στους πολυπληθείς παρευρισκόμενους διακρίναμε τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κ. Παναγιώτη Μανούρη, ο οποίος, αφού έκοψε ένα κομμάτι πίτας ευχόμενος: «Καλή χρονιά σε όλες και όλους», ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Αφιερώνω το κομμάτι σε αυτή την όμορφη την αθλητική οικογένεια με την ευχή να έχει πάντα επιτυχίες και με την υπόσχεση να είμαι αρωγός σε κάθε της προσπάθεια.». Ακόμη, παρούσα στην εκδήλωση ήταν και η Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ν. Ιωνίας κ. Κωνσταντίνα Σιμονετάτου-Καλέμη, η οποία κόβοντας το κομμάτι της κι αυτή με τη σειρά της ευχήθηκε καλή χρονιά.

 

Παναγιώτα Σούγια

Η κ. Άντζελα Κλημεντιώτου

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Δημιουργία Αλληλεγγύη», κ. Παναγιώτης Μανούρης

Η Αντιπρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ν. Ιωνίας κ. Κωνσταντίνα Σιμονετάτου-ΚαλέμηΚαταχωρήθηκε την: 09/02/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!