Νέα Ιωνία Αττικής
IoniaNet  


Poll ID does not exist.
Για την σωστή ανάγνωση του website πρέπει να έχετε εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας, τα παρακάτω προγράμματα.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Ν. ΙΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ 
Τα νέα της πόλης μας

Ν. ΙΩΝΙΑΣ

Προς

Τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χ. Αναμουρλόγλου

Κοινοποίηση

Δήμαρχο Ν. Ιωνίας κ. Η. Γκότση, τους επικεφαλής και δημοτικούς συμβούλους όλων των δημοτικών παρατάξεων και τους ανεξάρτητους     

Θέμα: Η ηλεκτρονική αξιολόγηση των υπαλλήλων του δήμου Ν. Ιωνίας

Κυρίες και Κύριοι,

Το Δ.Σ του Συλλόγου των εργαζομένων του δήμου μας αποφάσισε στη συνεδρίαση του στις 5/6/2018 να κηρύξει απεργία-αποχή από κάθε διδικασία αξιολόγησης, θεωρώντας ότι η αξιολόγηση σύμφωνα με τον νόμο 4369/2016 είναι : Α) αντιδραστική που δεν χωρά καμιά βελτίωση. Β) Δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων και των δημοτών. Γ) Είναι συνδυασμένη με την αντεργατική πολιτική που έχει τσακίσει τους εργαζομένους με μειώσεις μισθών, περικοπή παροχών σε υγεία, παιδεία, πρόνοια. Δ) Απόρροια των μνημονίων που ψηφίστηκαν για να εξυπηρετούν τις ανάγκες του κεφαλαίου. 

Το Δ.Σ καλεί τα μέλη του να αρνηθούν την συμπλήρωση των προσωπικών τους στοιχείων στις φόρμες της ηλεκτρονικής αξιολόγησης, συμπληρώνοντας την δήλωση συμμέτοχης στην απεργία. 

Κύριε Δήμαρχε

Ως Λαϊκή Συσπείρωση σας καλούμε: Α) Το ζήτημα της αξιολόγησης να αποτελέσει θέμα συζήτησης στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο. Β) Το δημοτικό συμβούλιο, να πάρει συγκεκριμένη θέση απέναντι στον Ν. 4369/16 και στην εφαρμογή της αξιολόγησης των εργαζομένων. Γ) Το δημοτικό συμβούλιο να στηρίξει την απόφαση και τον αγώνα των εργαζομένων του δήμου μας παίρνοντας συγκεκριμένα μέτρα υπεράσπισης των εργασιακών τους δικαιωμάτων καταργώντας στην πράξη την οποιαδήποτε διαδικασία, όπως η αξιολόγηση, που ανοίγει τον δρόμο της απόλυσή τους.

Για τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ν.ΙΩΝΙΑΣ

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Π. Τσουκαλάς, Θ. Χαμαλίδης, Κ. Κατιμερτζόγλου

 Καταχωρήθηκε την: 09/06/2018
Newsletter
Θέλω να ενημερώνομαι
Διαγράψτε με
Η Πόλη μας
 
Οι σύλλογοι μας
 
Η ιστορία μας
 
Η Αγορά μας
 
Σας ενδιαφέρουν
 
Κέντ. Ενημ. Καταναλωτών
 
 
Copyright 2001-2006 IQ Επικοινωνίες
Συμβατότητα με τα πρότυπα:  Valid HTML 4.01 Transitional  Valid CSS!